ZONE3000

понад 1500 спеціалістів
Харків, Львів, Дніпро

28 березня 17:11

Julia Shydlovska, QA в ZONE3000

Працюю в компанії вже майже 8 років, і можу з упевненістю сказати — це місце, де дійсно можна зростати. Починала з Customer Support, де поступово виросла до ролі Subject Matter Expert та Quality Assurance Analyst. Тут також є можливості спробувати себе в ролі Team Lead чи перейти в дотичні підрозділи. Для себе обрала інший шлях, бо хотіла розвиватись в технічному напрямку. Але сам факт, що компанія дає стільки різних варіантів для розвитку це безперечно величезний плюс.

Також хочу відзначити програму Internal Mobility, завдяки якій я змогла перейти в інший відділ і зовсім іншу роль — QA Engineer, а згодом виросла до позиції QA Lead. Це справді крута опція, якщо хочеш змін — не обов’язково шукати їх зовні, бо всередині компанії теж є безліч можливостей. Є багато напрямків: розробка, аналітика, продакт/проєкт-менеджмент, BI, системне адміністрування та інші. Також знаю багато прикладів коли спеціалісти зростали до tech/team leads, heads/principal ролей.

Окремо хочу сказати про менеджмент, бо оскільки компанія велика, то й думки тут можуть дуже сильно розходитись, залежно від того з ким ти працюєш. Проте мені завжди щастило з людьми, з якими я працюю — це стосується менеджменту і тім мейтів. Тут тебе чують, підтримують, ти можеш впливати на процеси та пропонувати зміни. Це середовище, де реально хочеться зростати, розвиватись, пробувати нове й працювати з сучасними інструментами та технологіями.

А ще дуже ціную те, що компанія активно підтримує ЗСУ, своїх співробітників, забезпечує умови для роботи в різних куточках України, а також дає можливість працювати з будь-якої точки світу. Це і про людяність, і про довіру, і про адаптивність до реальності.

Підтримали:  Maryna Klymenko Maria Matsulevych

Julia, дякуємо, що знайшла час поділитись своїм шляхом і досвідом. Твій приклад дійсно надихає! Ми раді, що ти знайшла своє місце серед нас і продовжуєш розвиватись у технічному напрямку.