ZONE3000

понад 1500 спеціалістів
Харків, Львів, Дніпро

25 листопада 2021 16:38

Karyna Zuyeva, Data Analyst в EPAM

Позвали на должность data engieneer, провели собеседование на 44 минуты. Было наполовину тех. собеседование, на котором у меня спросили про опыт работы с SQL мой ответ был таков, что его в моей работе было немного.

Фидбек от HR: вы не прошли потому что SQL был важен для работы с нами.

На собеседовании в 44 минуты мне не задали ни одного вопроса по SQL.

Важно ответить, что перед собеседованием я спросила на каком уровне вам нужен SQL, мне ответили ’’SQL чуть лучше, чем просто составление запросов’’ . Ну блин, хотя бы про Join спросили для приличия.

Сразу же мне предложили другую позицию и другой собес, но вынуждена была отказаться.

Соглашусь, для многих работодателей важна именно так называемая выслуга лет с технологией, процентное соотношение применения технологии и так далее. Но если бы они хотя бы попытались проверить знание SQL — вопросов бы не было.

Доброго дня, Karyna.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Під час співбесіди на позицію Data Engineer ми розглядаємо кандидатуру за кількома критеріями. Однією з основних вимог є досвід роботи з базами даних та з SQL. На технічній співбесіді нам не вистачило достатнього рівня знань БД, тому не було потреби ставити більш заглиблені питання з SQL. На інтерв’ю наш технічний фахівець порадив вам звернути увагу на вивчення SQL для подальшого розвитку у цьому напрямку. Ми завжди готові запропонувати кандидатам кілька варіантів співпраці (вакансій). Тому, враховуючи ваш досвід та бажання розвиватися, наш рекрутер запропонував вам спробувати себе на позиції Reporting Specialist / Data Analyst, але, на жаль, ви відмовилися.
Наразі ми бажаємо вам успіхів та подальшого професійного розвитку. Будемо раді поспілкуватись, якщо ви згодом вирішите спробувати свої сили на одну з наших вакансій.
З повагою,
ZONE3000