ZONE3000

понад 1500 спеціалістів
Харків, Львів, Дніпро

16 липня 2018 17:06

Dmytro Burianov, SRE в ZONE3000

Працюю в частині компанії котра зветься Technology Team, пів року.
Гарна команда HR, швидко відповідають на всі робочі і не тільки питання, для простих смертних є тренінги різні.
Є внутрішне та зовнішне навчання по різноманітним робочим тематикам.
Про особистий кар’єрний рост нічого сказати не можу, не настільки давно працюю.
Деякі співробітники мігрують з вітділів до вітділів за особистим бажанням, деякі при реорганізаціі вітділів.
Співвідносини з середини коллективу гарні, нема заздрості, завжди допоможуть, послати за RTFM якщо відповіть на поверхні а ти її не бачиш.
Працюемо за скрамом, але дуже багато оперативно-операційної роботи та багато роботи в статусі «Blocked by smt», тому деякі задачі можуть виконуватись довго.

З того, що мені подобається:
* ми працюємо не з 9 до 18, а на результат, але з 11 до 17 потрібно бути на місці — це самі продуктивні години для команди
* віддалена праця — так
* є компенсація спорту, але дивись що не подобається
* тімбілденги
* чудові корпоративи
* бібліотека та внутрішній портал з великою кількістю інформації
* організоване постачання їжі
* 2 кухні з усім необхідним(мийка, холодильник, микрохвильовка, розшарена посуда котра миється в посудомийних машинах та інше)
* прибиральниці, котрі завжди на місці та гарно та у потрібний час виконують свою роботу
* на вході в офис шухлядки під ключ та обов’язково перевзуватися потрібно, в офісі коврове покриття можно не перейматися за чисті білі шкарпетки, що вони можуть забруднитися
* нема строгого дрескоду
* відділення Нової Пошти у будівлі

З того, що мені не подобається:
* компенсація спорту тільки на деякі види в деякіх місцях
* нема поблизу піцерії, той вибір що є не подобається
* не завжди працюе гарно система вентиляції/кондиціювання, кімната довга, десь 3:1, в одній частині може бути холодно, а в інщій жарко та волого