Zetico

до 20 спеціалістів
Віддалено, Таллінн (Естонія)

Співпрацю з компанією я б охарактеризував як виключно позитивну!
Із-за того що Zetico маленька компанія то залишається оце відчуття ламповості/камерності. Хлопці прискіпливо відносяться як до пошуку кандидата так і до потенційних проєктів до співпраці, тому можливо місцями процес найму кандидата може здатись надмірно ускладненим та довгим, але в будь якому випадку — воно того вартує!
Особисто я працював на проєкті Powtoon, всі питання вирішувались в здоровій комунікації, «невиліковних» проблем не виникало :)

Підтримали: Semyon Bondarenko

Дякуємо за теплий відгук! Було дуже приємно та продуктивно з тобою співпрацювати

Перейти до дискусії

Тільки що закінчив «технічну» співбесіду в даній компанії. Пишу ревью так як це була найдивніша співбесіда за весь мій досвід пошуку роботи. Я ще не знаю чи пройшов я чи ні.
Одразу після початку колу мені скинули посилання на задачу на interview.leetcode.com та попросили зашерити екран. Задача була повязана з написанням функції обгортки для іншої функції з фокусом на знання синтаксису TypeScript.
Всього я просидів над цим максимум 25 хвилин після чого CTO сказав фразу «добре, мені все зрозуміло» і попрощався. Я не знаю чи це звучало позитивно чи негативно, але ми взагалі не поспілкувались ні про що інше окрім цієї задачі.
Це дуже дивно, так як співбесіда взагалі не оцінювала якісь інші знання окрім сирого програмування на TS. Робота програмістом складається з таких задач масимимум на 5%. Все інше це планування, архітектура, організація процесу розробки, робота з кодом, тестування, робота з колегами і т.д. Ніяких питань по цих темах задано не було. Я не розумію як можна обирати кандидатів тільки по одному критерію.
Також в подібному ключі була і перша, «HR» співбесіда. Це по суті був дзвінок з засновником компанії, який теж першим кроком скинув посилання на задачу на interview.leetcode.com. Ми пройшлись по двум задачам які були досить прості і єдине що я памятаю це те що він запитав про алгоритмічну складність тих рішень які я написав. Після цього він трошки росказав про проект, але не дуже детально і спитав чим я займався на попередньому місці роботи. Мені не сподобалось що інтервьо було почато з лайвкодингу, навіть без нормального знайомства.

Привіт Олександр,

Дякуємо за твій фідбек. Наш рекрутмент процес складається з декількох співбесід, перші з яких є скрінінговими та мають фокус на лайвкодінг.

Ми б не хотіли давати публічний фідбек, але на вакансію Senior Backend Engineer ми дійсно очікуємо впевнене володіння конструкціями TypeScript, при тому що ми дозволяємо користуватися веб-пошуком та будь-якою документацією.

Ще раз дякуємо тобі за твій час і бажаємо успіхів в пошуку!

Перейти до дискусії