25 лютого 11:49
Хочу поділитися своїм досвідом проходження хайрінг процесу в Zeely на позицію Senior QA Engineer.
Це був один із найприємніших і найшвидших процесів у моїй кар’єрі.
Перший контакт — спілкування з рекрутер Mariana Prokopiuk. З мого досвіду — це, без перебільшення, найкращий рекрутер, з яким я взаємодіяла. Швидкий фідбек, чітка комунікація, прозорість на кожному етапі. Після першої розмови в мене вже було відчуття, що компанія і люди тут мої.
Технічна співбесіда була максимально по суті: конкретні запитання про досвід, реальні кейси з роботи, жодної води. Це було схоже на професійне спілкування двох колег, ніж класичне інтерв’ю у форматі допиту, як інколи буває.
Наступний етап — розмова з COO Ярославом. Тут фокус був більше на культурному метчі та відкритому обговоренні бачення компанії, процесів і очікувань. Дуже імпонує прозорість і зрілість у комунікації.
Фінальний етап — reference check (спілкування з моїм попереднім менеджером).
Джоб офер я прийняла без вагань. З радістю стану частиною команди ❤️
Дуже дякую за такі теплі слова 💚
Мені надзвичайно приємно це читати.
Було справді приємно проходити цей процес разом із тобою — дуже відчувалась твоя експертиза, структурність і зрілий підхід до роботи.
Дякую за довіру до Zeely і за відкритість на всіх етапах. Для нас дуже важливо, щоб хайрінг був швидким, чесним і по-людськи комфортним — рада, що ти це відчула.
Щиро бажаю тобі класного старту в Zeely і багато крутих досягнень попереду 🚀💚