Zeely AI

Варшава (Польща)

10 січня 15:14

Pavlo Avdonin, Senior Flutter Engineer в Fozzy Group

Пройшов відбір на позицію Flutter Lead, але обставини склалися так, що я був змушений відмовитися від пропозиції.

Щодо процесу найму — враження дуже позитивні.

Хочу відзначити максимальну залученість СОО компанії — Ярослава. Комунікація була максимально професійною, з чітко визначеним планом і термінами. Видно, що команда дійсно зацікавлена в пошуку й викладається на максимум.

Щодо етапів співбесід — загалом усе стандартно, окрім reference check (раніше з таким не стикався), але, на мою думку, це абсолютно правильний етап. До того ж він обговорюється та додатково погоджується з кандидатом.

Також потрібно виконати технічне завдання. Приємно, що час на його виконання також погоджується, і ви без проблем можете пройти його у зручний для себе час. Завдання по Flutter досить цікаве й максимально наближене до реальних вимог компанії за проєктом. Одразу видно, що ваше рішення не буде використовуватись і несе виключно на меті подивитись як ви пишете код, бо те що ви будете робити — вже реалізовано в їх проєкті.

Окремо дякую HR Олександрі за приємну комунікацію та відповіді на всі мої запитання.

Залишився дуже гарно вражений як ставленням компанії, так і загалом процесом найму.