Zeely AI

Київ, Варшава (Польща)

18 серпня 2025 14:35

Stasya Burnashova, Motion Designer в Zeely

Хочу поділитись своїм досвідом хайрінгу в Zeely — і це реально 💯 один із найкращих процесів найму, які мені доводилось проходити.

Все було дуже професійно, структуровано і з класною атмосферою 🤝 З першого дзвінка до фінального етапу — відчувалась увага до деталей і повага до кандидата. HR-команда — просто золото 💛 Завжди на зв’язку, підтримували на кожному етапі та дуже гнучко поставились до мого процесу вибору.

У мене паралельно тривали активні інтерв’ю в іншій компанії, але команда Zeely дочекалась моєї фінальної відповіді навіть після того, як уже зробили офер 🙌 Це був приємний знак довіри та розуміння з їхнього боку.

Я дуже рада, що обрала саме Zeely 🦄 Атмосфера з першого дня відчувається як «свої люди», і я безмежно вдячна всім, хто був залучений у цей процес — HR, технічним фахівцям, менеджерам. Ви класні 💙

Підтримали:  Mariana Prokopiuk

Cтасю, щиро дякуємо за такий відгук 💚
Нам надзвичайно приємно чути, що процес найму залишив у тебе настільки позитивні враження. Ми справді прагнемо робити його прозорим, уважним до деталей і максимально комфортним для кандидатів.

Дуже раді, що ти з нами — і впевнені, попереду буде ще багато крутих спільних перемог 🚀✨