23 червня 2025 14:39
Проходила етапи співбесід на позицію Senior Product Designer. Весь процес був доволі професійним, окремо хочеться відзначити дружню й оперативну комунікацію. Я відчула зацікавленість з боку компанії та готовність підлаштуватися під мої сильні сторони, створюючи середовище для професійного зростання.
Особливо сподобалась фінальна співбесіда з CCO та CEO: мені надали особистий фідбек на тестове завдання, а також поділилися додатковими деталями про продукт, його перспективи та стратегію розвитку.
Єдине зауваження до тестового завдання. З плюсів: воно було невелике по об’єму та давало можливість познайомитись з продуктом. З мінусів: невідповідність позиції Senior Product Designer, оскільки перевіряло більше здатність працювати з поточною диз. системою, а не перевіряло наявність продуктового мислення та дизайн-процесу.
Привіт! Дякуємо тобі за такий відгук — дуже приємно читати 💛
Ми справді старались зробити процес максимально комфортним і дружнім, тож класно, що це відчулось.
Окреме спасибі за коментар щодо тестового, ми точно візьмемо це до уваги.
Було дуже приємно поспілкуватись та познайомитись — дякуємо, що поділилась!