12 лютого 2024 16:13

Anastasia Koval, Account TL в Zeeks

Працюю в Zeeks з червня 2022го року.
Гарне враження про компанію почало складатись ще на етапі співбесід, оскільки вони проходили в дружній та комфортній атмосфері.

В Zeeks я потрапила без жодного досвіду і з мінімальним набором знань щодо ІТ сфери, тож дуже переживала за свою адаптацію. Проте, на щастя, виявилось, що дарма :)
Процес онбордингу в компанії структурований, чіткий та прозорий. Більшість процесів вже описані в гайдах та політиках зрозумілою навіть для «чайників» мовою.
Також, варто відзначити, що спеціалісти були раді поділитись досвідом та сприяли якнайшвидшому освоєнню.
Люди в Zeeks — це взагалі окрема любов. Вони націлені на результат, знають, чого хочуть і що хоче від них компанія.

Zeeks надає всі умови для особистого та професійного розвитку для спеціалістів, що показують хороші результати та бажають цього. За рік роботи в компанії я отримала безцінні знання та навички, які допомогли мені розібратись у сфері та внутрішніх процесах компанії, оптимізувати деякі з них та перевиконати плани по стратегічним задачам і як наслідок — отримати посаду тімліда невеличкої команди. Тож висновки про можливості кар’єрного росту можете зробити самі.
Впродовж мого шляху в компанії, я постійно зіштовхуюсь з цікавими викликами та задачами, які доносять чітко і зрозуміло. Це моя перша робота, коли я дійсно розумію, як мої дії впливають на загальний результат, відчуваю свою цінність та постійно чую об’єктивний фідбек від свого тім ліда (до речі культура фідбеку в команді дуже розвинена, що є величезним плюсом, ти завжди будеш почутим).

Компанія турбується про спеціалістів, готується до всіх викликів, які можуть виникнути в такий складний час, а також кожен окремо готовий простягнути руку допомоги в будь-якій ситуації.
Офіс в Києві став моїм другим домом, оскільки тут панує атмосфера тепла, затишку, «своїх людей». Тут є все необхідне як для роботи, так і для того, щоб мати змогу відпочити, перезавантажитись і набратись сил.

Також окремої уваги варті бенефіти, які пропонує компанія — соц.пакет, зручна система медичного страхування, корпоративні сніданки раз на два тижні та Pizza days, які об’єднують крутих людей за одним столом і дають заряд на весь день.

С-левел компанії — це люди, що надихають і надають підтримку, а головне — є дуже людяними і завжди готові вислухати/порадити/допомогти.

Підтримали:  Olha Hurak Alina Topalova