Працювала у Zeeks на позиції рекрутера майже 2,5 роки й цей період став для мене чудовим досвідом професійного та особистого розвитку.
Спробую коротко описати переваги роботи в компанії:
— Якісно й чітко побудовані процеси. В Zeeks максимально детально описані всі процеси в гайдах і політиках, що значно пришвидшує роботу при пошуку певної інформації. До того ж керівництво завжди відкрито до покращення процесів. Сама не раз була ініціатором та реалізовував ідеї в автоматизації/оптимізації роботи.
— Чіткі метрики. Для кожної позиції є певні метрики. Процес прозорий і допомагає відстежувати ефективність роботи.
— Колектив — одна з найсильніших сторін компанії. Команда завжди готова допомогти, а керівництво підтримує кожного співробітника у складних питаннях. У HR команді, в якій я працювала — всі професіонали свого діла. Мене це дуже драйвило й мотивувало в роботі. У цілому, в компанії справді відчувається дружня атмосфера, відкрита комунікація з будь-яких питань.
— Можливість розвитку. Компанія максимально підтримує твій професійний розвиток. Всі навчання та курси, які я хотіла відвідати — були підтвердженню та оплачені. Також HR допомагає підібрати навчання під певний запит. У компанії завжди проводиться навчання для менеджерів, є спеціальна менеджерська програма для тих, хто тільки вступає на цю роль. До того ж є велика внутрішня бібліотека й база знань, якою можна користуватися.
— Умови для комфортної роботи. У компанії гнучкий графік, що дозволяє працювати як вдома, так і в затишному офісі, де також є багато плюшок. У складні часи компанія готується до різних викликів і готова допомогти кожному спеціалісту. Не можу не згадати й тематичні мінівечірки, які проходять як в офісі, так і в онлайн форматі, щоб всі охочі могли долучитися й провести разом час поза роботою.
— Соціальна відповідальність. Компанія регулярно донатить на нашу перемогу, з 2021 підтримує притулок для тварин і організовує туди поїздки, в офісах проводиться «дні без пластику», сортування сміття і ще багато різних соціальних ініціатив.
Завершила співпрацю, оскільки захотіла спробувати новий домен.
Щиро рекомендую Zeeks як компанію, де справді цінують співробітників та створюють усі умови для комфортної роботи та розвитку.
Працюю в Zeeks з червня 2022го року.
Гарне враження про компанію почало складатись ще на етапі співбесід, оскільки вони проходили в дружній та комфортній атмосфері.
В Zeeks я потрапила без жодного досвіду і з мінімальним набором знань щодо ІТ сфери, тож дуже переживала за свою адаптацію. Проте, на щастя, виявилось, що дарма :)
Процес онбордингу в компанії структурований, чіткий та прозорий. Більшість процесів вже описані в гайдах та політиках зрозумілою навіть для «чайників» мовою.
Також, варто відзначити, що спеціалісти були раді поділитись досвідом та сприяли якнайшвидшому освоєнню.
Люди в Zeeks — це взагалі окрема любов. Вони націлені на результат, знають, чого хочуть і що хоче від них компанія.
Zeeks надає всі умови для особистого та професійного розвитку для спеціалістів, що показують хороші результати та бажають цього. За рік роботи в компанії я отримала безцінні знання та навички, які допомогли мені розібратись у сфері та внутрішніх процесах компанії, оптимізувати деякі з них та перевиконати плани по стратегічним задачам і як наслідок — отримати посаду тімліда невеличкої команди. Тож висновки про можливості кар’єрного росту можете зробити самі.
Впродовж мого шляху в компанії, я постійно зіштовхуюсь з цікавими викликами та задачами, які доносять чітко і зрозуміло. Це моя перша робота, коли я дійсно розумію, як мої дії впливають на загальний результат, відчуваю свою цінність та постійно чую об’єктивний фідбек від свого тім ліда (до речі культура фідбеку в команді дуже розвинена, що є величезним плюсом, ти завжди будеш почутим).
Компанія турбується про спеціалістів, готується до всіх викликів, які можуть виникнути в такий складний час, а також кожен окремо готовий простягнути руку допомоги в будь-якій ситуації.
Офіс в Києві став моїм другим домом, оскільки тут панує атмосфера тепла, затишку, «своїх людей». Тут є все необхідне як для роботи, так і для того, щоб мати змогу відпочити, перезавантажитись і набратись сил.
Також окремої уваги варті бенефіти, які пропонує компанія — соц.пакет, зручна система медичного страхування, корпоративні сніданки раз на два тижні та Pizza days, які об’єднують крутих людей за одним столом і дають заряд на весь день.
С-левел компанії — це люди, що надихають і надають підтримку, а головне — є дуже людяними і завжди готові вислухати/порадити/допомогти.
Я проработал в Zeeks с марта 2019 по январь 2020 на позиции SEO Specialist (French).
До меня тут написали очень много положительных вещей о этой компании, поэтому добавить будет мало. Но расскажу про свой опыт работы здесь, хоть и прошло уже два года ))
Хочу отметить невероятно высокий профессионализм команды и отдельно на тот момент своего тим лида Марины Сокирко :) Компания по-настоящему заинтересована в личностном и карьерном росте вас как специалиста. Проработав в Zeeks такой небольшой срок, я завела близких друзей, с которыми общаюсь до сих пор. Атмосфера в компании очень дружелюбная и ты знаешь, что всегда можешь положиться на кого то.
Из дополнительных плюсов:
— грамотно налаженый процесс (вы знаете, что от вас ожидают и к чему нужно стремиться);
— открытая коммуникация — все свои проблемы, сложности в работе вы можете напрямую обсудить с менеджементом и получить адекватный фидбек;
— чёткие и понятные KPI;
— возможность расти по карьерной вертикали, а также возможность реализовывать свои проекты в будущем;
— крутые корпоративы, движухи, соц пакет;
Ушла по личным причинам, так как хотела вернуться в родной Харьков :)
Круто наблюдать за тем, как выросла компания за последние два года! Желаю дальнейших успехов!
Працювла у Zeeks на позиції affiliate manager у
Компанія має чудовий соц пакет та постійно влаштовує різноманітні, як освітні так і розважальні заходи. Так пам*ятаю тренінги з етикету та тиждень, присвячений історії та особливостям скандинавських країн.
Компанія дійсно дбає не лише про професійний розвиток команди, а ще й допомагає відчути себе частинкою великої та дружньої сім*ї, де всі один одного підтримують.
З компанії пішла, оскільки вирішила змінити вектор свого розвитку, проте дуже вдячна досвіду, який отримала в Zeeks. Впевнена, що в цієї компаніїї велике майбутнє та щиро бажаю їй успіху у достягненні своїй цілей.
Додатково відмічу, що компанія дуже підтримує Україну донатами під час важких воєнних часів, що дуже цінно та важливо для нашої держави.
Відразу вибачаюсь за лонгрід:)))))
Я працювала в Zeeks відносно недовго, близько 5 місяців у 2019 році і на жаль, залишила компанію через переїзд до іншої країни, але з впевненістю можу сказати, що Zeeks це одна з найкращих компаній в Києві.
Моя job position в компанії була Junior SEO Specialist (German speaking). Після подачі заявки на вакансію, мені було надіслано тестове завдання з детальним описом, що саме потрібно зробити. Також після перевірки тестового мені потім надісали фідбек, за що я була дуже вдячна :) Аліна з HR відділу допомагала на всіх стадіях подачі заявки, співбесід та створення робочих аккаунтів, тому старт в компанії не був стресовим для мене.
Потрапила я до компанії без досвіду в SEO індустрії, мені довелось вчитись з самого початку, але у мене була дууууже дружня команда, яка допомагала мені з таскамию І кожний міг дати відповідь навіть на мої найтупіші питання :D Я дуже вдячна за всі знання та навички необхідні для роботи в Google Sheets, Google Search Console та інших програмах для аналізу даних, необідних для SEO просування, а також дякую компанії за віру в мене та в мої сили, мені було дуже цікаво вчитись новому, особливо коли є така сильна підтримка з боку команди. Мені надали для роботи персональний ноутбук, за потребою можна дозамовити іншу техніку (монітор і т.д). Заробітня плата в компанії була досить конкурентна станом на 2019 рік. Після успішного проходження випробувального терміну вона переглядалась.
Майже кожного тижня в компанії проводились міні-вечірки, на річницю компанії у нас була корпоративна поїздка Туреччини, де ми всі провели чудово час! Компанія сприяє створенню теплої та дружньої атмосфери серед співробітників. В 2019 році були доступні такі бонуси, як: компенсація спортзалу, вихідний на день народження, грошові виплати з приводу певних подій (весілля і т.д), можливіть працювати home-office якщо необхідно та оплата мовних курсів та навчання. Актуальна ситуація з бонусами в компанії мені не відома, але думаю, що бонусів має бути набато більше :)
Впевнена, що у випадку, якби залишилась працювати в компанії довше, я б змогла отримати класний promotion, тому що як вже було сказано, компанія надає кошти на навчання та розвиток, збирає фідбек серед співробітників стосовно умов роботи, робочого навантаження, проводить співбесіди після випробувального терміну та всіляко допомагає професійно розвиватись кожному співробітнику компанії.
Офіс знаходиться на Печерську, кожного дня нам доставляли їжу, яку ми оплачували наперед, у офісі завжди був необмежений доступ до кави, напоїв та морозива :D
Zeeks це більше, ніж компанія, це сімʼя, тому я трішечки заздрю всім, хто приєднується зараз до компанії :D
Про співбесіду: З першої розмови дуже сподобався професіоналізм та позитив рекрутера Аліни. Співбесіди проходили дуже комфортно, на всі питання швидко відповідали та давали фідбек.
Про випробувальний термін: Компанія має круту експертизу в SEO, тому перші 2 місяці було досить складно, довелося швидко наздоганяти пробіли в моїх знаннях. Компанія не давила на мене і дала час(3 місяці випробувального терміну) наздогнати та влитись в роботу. Під час випробувального терміну в мене часто просили фідбек та морально підтримували=)
Про роботу: Після випробувального терміну я вже повністю влився в команду і з того часу, робота приносить максимум задоволення. Окрема подяка моєму тімліду Вові, який вирішує будь-які питання в найкоротший термін та довіряє своїй команді.
Про успіхи: Коли я приходив в компанію, мені дали 2 проекти(старий сайт і новий). За час роботи ми змогли вивести новий сайт в топ10 дуже конкурентного гео і в 2 рази покращити показники старого сайту. Зараз відкрили нове гео, побачимо що з цього вийде=) В компанії є мотивуюча бонусна система після 9 місяців роботи.
Про перспективи: В компанії є бюджет на розвиток(будь-які курси та консультації) та програма розвитку менеджерів, яку я зараз проходжу. Зараз я будую свою команду та навчаюся бути менеджером. В компанії є можливість запускати свої проекти, планую в цьому році скористатися цією можливістю. Я бачу багато перспектив для себе, як для спеціліста та тімліда.
Про невдачі: Основні мої фейли прийшлися на випробувальний термін, тут було і погане розуміння ніши з моєї сторони і недостатні скіли Сео Спеціаліста. Більшість моїх помилок Вова швидко помічав та допомагав виправити.
Про роботу під час війни: Компанія евакуювала всіх бажаючих в Франківськ, виплатила 1000$ як компенацію за релокейт. Потім був відкритий офіс в центрі Франківська. Перші тижні можна було не працювати, далі компанія попросила співробітників працюватти по можливості. В компанії немає і не було практики трекінга робочого часу. Співробітники відповідають за виконані задачі та результат(що я вважаю справедливим).
Про соцпакет: Чим я користуюсь: компенсація на спортзал, курси для розвитку, компенсація на будь-які забіги в Україні, 24 робочих дня відпустки, круті корпоративні поїздки(вже був у Турції та Львові з компанією), медичне страхування. Що не встиг використати: консультації в психолога, бюджет на вивчення мов.
Про офіс: Офіс це приватний будинок в печерському районі. Офіс дуже комфортний та красивий, є тенісний стол та щотижневий массаж. Не дуже комфорртно добиратись тим хто їздить на метро(дорога з КПІ займпає 45 хвилин)
Пропрацював в Zeeks 3.5 роки. З позиції мідла зміг стати тімлідом з трьома людьми в команді, запустити багато сайтів, отримати багато трафіку, бонусів та круто провести час. В компанії надвисокий рівень експертизи в SEO та нішах де компанія працює.
Хочу відмітити високий рівень патріотизму всередині компанії. CEO та CPO компанії за ці роки задонатили мільйони гривень особисто та десятки мільйонів від компанії. Завдяки компанії я зміг перейти на українську. Мій друг та колега мобілізувався в Азов і компанія виплачувала йому частину зарплати ще пів року і постійно допомогає його розрахунку. Для мобілізованих співробітників у компанії прописана політика того як компанія буде допомогати після мобілізації. Більшість співробітників є проактивними, часто відкривають збори або донатять на підтримку Сил Оборони України.
Хочу подякувати компанії за ці роки win-win співпраці, це той випадок коли після звільнення я точно буду радий ще раз побачити більшість співробітників компанії.
Звільнився з компанії через особисті обставини.