11 вересня 2023 18:19
І ще шкода дизайнерку, якій сео наобіцяв роботу, та зробила релокейт, а потім виявилось, що зайченко не мав угоди з клієнтом щоб ту винайняли. Сором.
Залюбки відповім на коментар цієї проросійської людини та проясню ситуацію. Я спеціально не буду видаляти його коментар. Смішно, але це 1 єдиний негативний коментар в нашу сторону за всі 6 років роботи.
1. Ця людина ніколи і ніяк не мала справи, або ж будь якої співпраці з нашою компанією Zaichenko Team.
2. Ця людина вже протягом
Тепер до доказів:
Скріншот 1 де Даніель залишив мені свою пошту: tppr.me/8ivSc
Скріншот 2 де ми можемо бачити, що користувач соц мережі Reddit з таким самим імейлом залишає в анонімного аккаунту коментарі на тему України з текстом «Хохлина, спок»: tppr.me/5nLGh
Скріншот 3 де ми можемо побачити, що Даніель вже більше
Найцікавіше, що він почав активно з ними працювати після повномасштабного вторгнення.
З останнього його місця роботи (www.linkedin.com/in/danny-s-bb8668151) — компанія inSegment, ми можемо помітити, що Executive Director компанії — росіянин з яким Даніель активно співпрацював.
Чи можна щось адекватне очікувати від людини в сторону українців, яка повністю проросійська? Звичайно ж ні.
Далі, звичайно я написав йому повідомлення після першого відгуку, пояснив всю ситуацію та попросив піти на зустріч, в свою чергу Даніель почав шатажувати оплатою за видалення відгуку з його сторони, скріншот: tppr.me/tySYy («мне кэш дороже принципов»)
Якщо коротко щодо ситуації за яку пише проросійський Даніель — в 2022 році ми почали співпрацю з німецькою компанією по пошуку дизайнера, після всіх проведених процедух та всіх можливих підтверджень і фінальних співбесід компанія в останній день перед виїздом дизайнерки до Німечини відмовилась від роботи з українською дизайнеркою по причині «Складності роботи з юридичиними питаннями»
Я це виніс в паблік без звинувачень в форматі кейсу та застеріг бути обережними українців, які на той час шукали роботу в ЄС в звʼязку з повномасштабним вторгненням.
До речі, талановитій дизайнерці ми потім все ж таки допомогли знайти роботу в іншій компанії та супортили їй.
Я пишу цей коментар тут перший і останній раз, щоб ви розуміли, що нажаль є дуже багато українців з проросійським баченням, які ніколи не будуть на вашій стороні, їх основна мета — зробити ще гірше всім нам.
🇺🇦 Вірю в карму, вірю в ЗСУ і я залюбки в в черговий раз відправлю донат на ЗСУ, а не цій людині по імені Даніель за видалення його відгуку. Не дочекається.
Слава Україні, працюємо далі.