Компанія з російськими власниками. Всі хто з ними співпрацює — спонсори тероризму

Сучасна компанія з чудовим колективом. Хороші та комфортні умови праці

Підтримали: Olga Nichiporuk

Працюю в Zagrava вже майже два роки, і ні хвилини не пошкодувала. Компанія дає можливості для росту, достойну оплату праці та чудові бонуси.
Це дійсно сучасна компанія з дружньою командою людей, захоплених своєю справою.

Дуже токсічна компанія . Працював на позиції 3d generalist . Але з початком війни Пани Бухмани , назвали війну «спецоперація» . Укрїнським працівникам дали фінансову допомогу , але згодом я дізнався , що і Російським працівникам Playrix теж дали допомогу )) Я уйшов з компанії за власним бажанням . Але сьогодні дізнався , що керівництво Заграва , сьогдні расформувало цілий відділ , який робив рекламні ролики . І не просто разсіормував , а саме звільнив близько 30 фахівців. В компанії процвітає «кумовство» на посаду можуть взяти людину з вулиці , але вона може знати директора Михасюка . Радію що не працюю в цій руській шарашке

Оцінка компанії: 93/100

Проголосував 21 співробітник