2 листопада 2023 9:47
В жовтні я приєднався до команди Zade на посаді Junior UX/UI Designer, і я хочу поділитися своїми враженнями від рекрутингового процесу та компанії загалом. Перше, що мене справді вразило, це неймовірно легка та проста комунікація з рекрутером на кожному етапі співбесіди. Після отримання тестового завдання мене запросили в офіс для знайомства з майбутніми колегами та для проходження тестового завдання.
Під час проходження тестового завдання, я мав змогу спілкуватися з іншими дизайнерами, щоб уточнити питання щодо нього. Також мене приємно здивувало те, що компанія Zade оплачує тестове завдання та надає певний час на його виконання, що, на мою думку, є ідеальним підходом.
Приємним бонусом є комунікація з колегами на роботі, оскільки вона відбувається в дуже легкому та дружньому атмосферному середовищі. Також, я хотів би відзначити цінність компанії Zade у справах робочого та особистого балансу (work-life balance), що є дуже важливою рисою для мене. Це настільки крута річ, що мені навіть важко її описати!
Zade також проявляють зацікавленість у моєму постійному розвитку як спеціаліста. Вони надають конструктивний фідбек, створюють індивідуальні плани розвитку та організовують цікаві мітапи. Я відчуваю, що ця компанія дійсно дбає про своїх співробітників і прагне розвивати їхні навички та знання.