18 вересня 2023 12:16

Marta Shavarovska, Marketing Manager в Zade Space

Нещодавно долучилася до команди Zade на посаді Junior Marketing Manager. Хочу поділитися фідбеком на рекрутинговий процес та компанію у цілому.

Перше, що мене справді вразило, це підхід до перевірки hard skills у компанії. Замість класичного тестового завдання, на виконання якого дається кілька днів, команда Zade запросила мене на оплачуваний тестовий день в офісі компанії, де я мала змогу познайомитися зі своїми майбутніми обовʼязками та колегами)
Мені дуже імпонує культура взаємодії між працівниками, адже вся комунікація відбувається дуже екологічно: тут і про конструктивний фідбек, і про повагу до особистих кордонів тощо.

Компанія на перманентній основі сприяє особистісному та професійному розвитку кожного окремого працівника. Водночас, я, як нова членкиня команди, завжди відчуваю підтримку кожного з моїх колег і усвідомлюю, що за потреби можу звернутися до будь-кого з них за допомогою. Я відчуваю, що оточена однодумцями, вмотивованими та сповненими ентузіазму людьми, що працюють на результат. Компанія турбується про те, аби зберегти баланс між життям та роботою, проводиться чимало внутрішніх активностейТака атмосфера в команді сприяє бажанню щодня прокидатися та приходити в офіс)

Підтримали:  Viktoria Shurhot Tetyana Hashchuk

Привіт, Марто!
Вітаємо у команді, сподіваємось на плідну співпрацю та дякуємо за твій фідбек:)