Нещодавно мене спитали, чи буває відчуття, що хочу змінити місце своєї роботи. І я усвідомила, що працюючи тут, в мене ще не виникало таких думок, тому що я відчуваю свій ріст та цікавість проектів, компанія насправді прислуховується і підтримує мої цінності, що мотивує і заряджає на віддачу в роботі.
⁃ Тут багато вкладають в особистісний розвиток працівника не тільки в плані навчання та підвищення кваліфікації, а й прокачки навичок на різних проектах, розширення досвіду;
⁃ Тут прислуховуються до власних побажань в роботі/проектах, гнучкості графіку при потребі. Ти відчуваєш, що дійсно є частиною компанії і твою думку поважають і чують
⁃ Тут супер класна атмосфера в команді, завжди можеш звернутись до будь-кого по допомогу і знати, що її отримаєш. Як на мене, такі стосунки є особливо цінними в періоди, коли більшість команди працює віддалено
⁃ Тут ріст. Тут дбають про покращення умов роботи, кваліфікації колективу, якості виконання задач та загалом «робочого простору» — все рухається, і ти теж. Це завжди цікаво
Працюю в Zade вже більше 6 міс. Що можу сказати, так це, що, з першого ж дня, в моїй голові ні разу не виникло питання «а що я тут взагалі роблю?», як буває тоді, коли не відчуваєш себе на своєму місці. Мені дуже приємно працювати в компанії, де слово «команда», не просто розповсюджений лозунг, чи то шаблонне поняття, а суть робочого процесу. Тут, як у відомому фільмі — «кожен, хто попросить допомоги — її отримає». І не важливо що це за допомога, і до кого по неї звертаєшся, реузьтат завжди один і той самий — тобі завжди радо допоможуть, і, якщо це можливо, ще і пояснять, що відбувається.
Тут дбають про розвиток персоналу не просто на словах. І намагаються зробити всі можливі умови ліпшими, ніж вчора.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.