17 травня 2024 17:05
Працюю в компанії вже п’ятий місяць і хочу поділитися своїм досвідом. Найбільше мене вражає команда: завжди є хтось, хто готовий допомогти з будь-яким питанням. Взаємодопомога є ключовою складовою корпоративної культури, що створює приємну та продуктивну робочу атмосферу.
На всіх проектах, в яких я брав участь, використовується сучасний стек технологій, багато процесів автоматизовано, що значно зменшує кількість рутинної роботи для розробників, даючи можливість зосередитися на важливих і творчих завданнях.
В цілому керівництво лояльне і підтримує співробітників. Дуже приємні умови праці: необмежені оплачувані лікарняні, можливість взяти оплачуваний вихідний, коли це дуже потрібно, компанія веде ФОП та бере податки на себе, зарплата завжди виплачується вчасно.
Серед мінус виділив би лише те, що компанія не видає робочу техніку й те що використовується тайм трекер, але останній на ділі виявився не таким страшним як здавалось, ніхто за недопрацьовані хвилини не бʼє)