21 лютого 17:36
Хочу поділитись своїм враженням від досвіду роботи з You are launched після проходження
Від найпершої зустрічі на співбесіді в мене залишилось дуже позитивне враження від спілкування з Аліною, яка згодом стала моїм керівником. Було легко комунікувати, відчувалась щирість та щонайголовніше — я без проблем могла бути собою, тому я дуже чекала оффер саме від цієї компанії, який згодом й отримала ☺️
За ці 3 місяці я відчутно виросла як спеціаліст, враховуючи, що це перший мій досвід на даній позиції. Я могла отримати допомогу, підтримку та просто хороше ставлення і спілкування не тільки від членів своєї команди, але й від всіх, з ким працювала.
Подобається, що компанія активно росте та разом ти можеш вирости також. Всі твої ідеї та пропозиції обовʼязково будуть вислухані та враховані, за що ти навіть можеш отримати коїни, які згодом можна обміняти на матеріальні плюшки у вигляді брендованого мерчу до підписки на нетфлікс — все ап ту ю 🙌🏻
Також, тут зручний гнучкий графік, не має проблем, якщо тобі потрібно відлучитись чи взяти дейофф, потрібно попередити про це свого тімліда та йти вирішувати свої питання.
Я вважаю, що мені дуже пощастило з моєю першою компанією і я рада, що маю змогу працювати та розвиватися саме тут. Тому рекомендую компанію як потенційне місце роботи 👍🏻