Я працювала в Yappi Corporate викладачем Business English з 2019 року до липня 2026 року. За цей час компанія стала для мене місцем, де цінують не лише професійні навички, а й людей.
Особливо хочу відзначити команду HR, методистів і менеджерів проєктів. Тут завжди можна розраховувати на підтримку, відкриту комунікацію та бажання знайти рішення. Відчувається, що до співробітників ставляться з повагою й довірою.
Окремо хочу подякувати компанії за ставлення до людей у різні періоди життя. Коли мені знадобилася тривала перерва (sabbatical year), я отримала повне розуміння та підтримку. А коли була готова повернутися, мене тепло зустріли, допомогли швидко адаптуватися й знову включитися в роботу.
Зараз я завершую свою викладацьку діяльність і переходжу в новий для себе напрям — AI Content Creation. І навіть на цьому етапі я відчуваю підтримку компанії. Для мене дуже цінно працювати з людьми, які не лише поважають професійний вибір своїх колег, а й щиро радіють їхньому розвитку та новим можливостям.
За роки роботи я мала можливість співпрацювати з професійними студентами з міжнародних компаній, брати участь у цікавих корпоративних проєктах і постійно розвиватися як фахівець.
Я щиро вдячна команді Yappi Corporate за ці роки співпраці. Це компанія, де професіоналізм поєднується з людяністю, і саме це, на мою думку, робить її особливою. Бажаю команді подальшого розвитку, а всім, хто шукає надійного роботодавця, можу з упевненістю рекомендувати Yappi Corporate.
Я працювала в компанії Yappi Corporate з 2010 до 2018 року. Це був надзвичайний досвід багаторічної співпраці. Я дуже вдячна компанії, адже саме вони сформували мене як викладача. Недостатньо просто знати мову, потрібно вміти навчати інших. Методисти та керівники Yappi надають можливості для всебічного розвитку та росту, навчають новітнім методикам та підходам до викладання, а також надають доступ до численних ресурсів та матеріалів, необхідних для роботи. Окрім цього, усі працівники компанії — справжня команда. Усі завжди готові підтримати, обмінятися досвідом, та і просто гарно провести час на корпоративних івентах, які влаштовує школа. Ми разом навіть подорожували за кордоном, де мали можливість і відпочити, і попрактикувати мову. Без сумніву, це саме та компанія, яка цінує кожного, хто з ними працює!
З 2019 року співпрацюю з компанією Yappi як менеджер. За цей час я отримала цінний досвід у взаємодії з ТОП українськими компаніями, організовуючи навчання англійської мови для їхніх співробітників. Це цікаво й динамічно, дозволяє бачити результат своєї діяльності на кожному етапі.
Цінності Yappi, які надихають:
Професіоналізм — це те, що надихає мене у співпраці з командою Yappi . Я ціную високі стандарти якості, чіткість у виконанні завдань та можливість бачити реальні результати своєї діяльності.
Самоорганізація — важлива частина робочого процесу, яка допомагає ефективно керувати проєктами від А до Я.
Гнучкість — вміння адаптуватися до потреб клієнтів та обставин — ключовий елемент, що дозволяє знаходити рішення у будь-якій ситуації.
Клієнтоорієнтованість — прагнення розуміти потреби клієнтів та будувати якісні довгострокові відносини. Для мене важливо, щоб кожен проєкт був результативним і корисним для замовника.
Окрім цього, компанія забезпечує вчасну оплату послуг, що додає стабільності й впевненості.
Для мене Yappi — це про досвід, професійну відповідальність та можливість взаємодіяти в динамічному середовищі з реальними результатами.
Я співпрацюю з Яппі більше року і вже маю що сказати про компанію. Починала я з думкою — ну візьму
Всім привіт! Я почала роботу в Yappi Team з вересня 2023 і не пожалкувала жодного разу про можливість працювати у команді професіоналів та ентузіастів. Маючи досвід роботи у державній сфері освіти, скажу що робота в Yappi — як ковток свіжого повітря! Тут є все: відчуття комфорту і підтримки колег, менеджерів та методистів, гідна оплата праці, якісно розроблена програма і постійне оновлення матеріалів, подарунки )) Проте для мене головне — це можливості удосконалення професійних навичок (як мовних, так і методичних) та спілкування з представниками різних типів індустрій. Це надихає і дає відчуття, що ти вчишся і робиш щось корисне. Тому 100% рекомендую!
Можу сказати, що Yappi це справді чудове місце для професійного розвитку. Тут є можливість не лише вдосконалювати свої навички, але й працювати в дружньому колективі, де кожен готовий підтримати. Мені подобається, що компанія створює умови для росту і цінує своїх співробітників.
Працюю з Yappi 1.5 роки і можу сказати, що серед аналогічних шкіл має суттєві переваги. Компанія навчає, допомагає, пітримує. Зручний вибір навантаження, прозора система нарахування оплати, вчасна виплата зарплат і допомога бухгалтера. Методисти і менеджери роблять все, щоб було комфортно працювати, тут відчуваєш, що не тільки клієнт цікавить компанію, але й вчителі