З 2019 року співпрацюю з компанією Yappi як менеджер. За цей час я отримала цінний досвід у взаємодії з ТОП українськими компаніями, організовуючи навчання англійської мови для їхніх співробітників. Це цікаво й динамічно, дозволяє бачити результат своєї діяльності на кожному етапі.
Цінності Yappi, які надихають:
Професіоналізм — це те, що надихає мене у співпраці з командою Yappi . Я ціную високі стандарти якості, чіткість у виконанні завдань та можливість бачити реальні результати своєї діяльності.
Самоорганізація — важлива частина робочого процесу, яка допомагає ефективно керувати проєктами від А до Я.
Гнучкість — вміння адаптуватися до потреб клієнтів та обставин — ключовий елемент, що дозволяє знаходити рішення у будь-якій ситуації.
Клієнтоорієнтованість — прагнення розуміти потреби клієнтів та будувати якісні довгострокові відносини. Для мене важливо, щоб кожен проєкт був результативним і корисним для замовника.
Окрім цього, компанія забезпечує вчасну оплату послуг, що додає стабільності й впевненості.
Для мене Yappi — це про досвід, професійну відповідальність та можливість взаємодіяти в динамічному середовищі з реальними результатами.
Я співпрацюю з Яппі більше року і вже маю що сказати про компанію. Починала я з думкою — ну візьму
Всім привіт! Я почала роботу в Yappi Team з вересня 2023 і не пожалкувала жодного разу про можливість працювати у команді професіоналів та ентузіастів. Маючи досвід роботи у державній сфері освіти, скажу що робота в Yappi — як ковток свіжого повітря! Тут є все: відчуття комфорту і підтримки колег, менеджерів та методистів, гідна оплата праці, якісно розроблена програма і постійне оновлення матеріалів, подарунки )) Проте для мене головне — це можливості удосконалення професійних навичок (як мовних, так і методичних) та спілкування з представниками різних типів індустрій. Це надихає і дає відчуття, що ти вчишся і робиш щось корисне. Тому 100% рекомендую!
Можу сказати, що Yappi це справді чудове місце для професійного розвитку. Тут є можливість не лише вдосконалювати свої навички, але й працювати в дружньому колективі, де кожен готовий підтримати. Мені подобається, що компанія створює умови для росту і цінує своїх співробітників.
Працюю з Yappi 1.5 роки і можу сказати, що серед аналогічних шкіл має суттєві переваги. Компанія навчає, допомагає, пітримує. Зручний вибір навантаження, прозора система нарахування оплати, вчасна виплата зарплат і допомога бухгалтера. Методисти і менеджери роблять все, щоб було комфортно працювати, тут відчуваєш, що не тільки клієнт цікавить компанію, але й вчителі