2 квітня 2021 9:11
Маю негативний досвід спілкування, стійке враження неадекватності процесу чи окремих механізмів. Після трьох розмов і тестового завдання на годину рекрутер Anna Adrianova обіцяв фідбек, два тижні не було чути , що в принципі буває з багатьма проте всеж вважаю дурним тоном таке поводження : самі знаєте що на ринку не дуже популярна річ тестові завдання і коли вже хтось погоджується то майте солідарність в плані мінімальної ввічливості. Отже через два тижні рекрутер запитує знов щось про продовження(напевно основний кандиддат відмовився) і зникає після мого запитання, так що ж стосовно тестового?).
Доброго дня, Артем,
Цінуємо ваш фідбек, віримо, що він допоможе стати кращими нашій команді.
Ми приносимо вибачення за ваше очікування у процесі відбору, клієнт дійсно сумнівався щодо рішення на основі вашого виконаного тестового завдання, про результат якого вам було, однак, відомо одразу по завершенню.
Нам дійсно шкода, що ви очікували на фінальну відповідь деякий час.
Ми звернули увагу на те, що можна було змінити у цьому процесі та постараємось не допускати таких кейсів на майбутнє.