15 жовтня 10:04
Я прийшов у цю компанію, не маючи жодного досвіду у програмуванні, і за 5 років здобув величезний багаж знань та практичних навичок. Компанія має унікальний підхід до кожної людини — незалежно від того, чи ти новачок, чи вже професіонал, тебе підтримують і допомагають розвиватися.
З першого дня команда працює з тобою індивідуально, допомагає обрати напрямок, надає потрібні інструменти та завдання для вивчення. Важливо, що тут заохочують власну ініціативу і прагнення розбиратися самостійно, але водночас завжди готові пояснити складні моменти.
Це місце, де головне твоє бажання і мотивація, а компанія створює всі умови для твого професійного росту. Протягом свого часу тут я працював на різних проектах, взаємодіяв з талановитими людьми з різних команд і досяг високого рівня компетенцій та отримав міжнародні сертифікації.
Кожен член команди — це унікальна особистість із неповторними навичками, і разом ми створювали щось нове та корисне. Працювати тут було неймовірним досвідом, і я вдячний за все, чого навчився і що пережив у цій компанії.
Це місце, яке справді допомагає рости, як професійно, так і особисто.