Всім привіт! Працював у даній компанії більше 3-х місяців (пішов за власним бажанням, оскільки запропонували оплачувану вакансію) і з радістю поділюся власним досвідом.Загалом потрапити на проєкт не є складною задачею, оскільки робота без зарплати і, відповідно, ніхто не буде вимагати від тебе бути гуру програмування. Тому цей проєкт може стати хорошим стартом для початківців в IT після курсів або студентів, які ще в пошуку себе. Для мене це був справді цікавий досвід, який допоміг розширити розуміння того, як будуються реальні проєкти, як працює команда та як організовується розробка.Я працював повністю за власним бажанням і ініціативою. Оскільки проєкт знаходиться на етапі розвитку, тут відчувається атмосфера великої свободи: можна пропонувати свої ідеї, брати на себе задачі, пробувати нові підходи і в цілому розвиватися як розробник. Ніхто не тисне, але при цьому команда завжди готова допомогти.Окремо хочу відзначити атмосферу в команді — вона справді дуже дружня і підтримуюча. Люди відкриті до спілкування, завжди готові підказати або допомогти розібратися з проблемою. Це одна з найкращих команд, з якими мені доводилось працювати.рацювати доводилось навіть у непростий період блекаутів, коли було важко нормально організувати робочий час через світло та інтернет. Але команда завжди ставилась до цього з розумінням — ніхто не тиснув, всі розуміли ситуацію.Загалом я радий, що мав можливість попрацювати над цим проєктом. Це хороший досвід для старту, знайомства з реальною командною розробкою і розуміння процесів у проєктах. Не виключаю, що в майбутньому з радістю повернувся б до цього проєкту, але наразі для мене в пріоритеті набуття практичного досвіду та особистий професійний розвиток.