Читаючи відгуки нижче, розумію, що мені ще пощастило, що на мою технічну просто ніхто не з’явився. Пояснення причин не було, рекрутер невимушено сказала, давайте вже назначимо повторно наступного тижня, а далі просто стандартній ігнор.
Шкода, що не прочитав попередній відгук. В мне теж саме. Зробив тестове, котре вимагає використовування AWS (це VPC + EKS + ноди). По-факту, на інтерв’ю, по тестовому було тільки одне питання. Ніхто навіть не переймався мені повідомити про те, що я пройшов співбесіду, чи ні.
Разом до перемоги!
Все ж таки aws із мене счарджив бабосіки на тестове для цієї компанії (не багато, близько 20$), тому напишу, може комусь буде корисно.
Мені не шкода, але я хочу щоб ви знали про рівень компанії. Тестове завдання на DevOps не складне, проте має під собою хостинг менеджед клауд ресурсів, за які хтось має платити (я так зрозумів HR про це не знає), проте я почув «Ну там же тріста баксаф бесплатна, ф чьом праблєма?»). Для «рівалюционнава стартапа», який, наче, маніфестує, що він виробляє нановатні IoT солюшни, не виділити один separated клауд акаунт для тестових завдань для претендентів — ну таке собі. Так сильно дорого?)))))
Однак хотів би відмітити софт скіли «чувака № 1», із питаннями про «що би ти запитав у претендента . . . а тепер спробуй відповісти на них» приємна людина.
Бажаю всім розвитку і мирного неба.