привет
около полугода работаю в Wildix на позиции бэкенд-разработчика

не знаю что не так было с процессом интервью у людей, которые жалуются тут на него ниже — у меня всё проходило отлично: все с кем общался были приветливыми, не опаздывали, даты созвонов не переносили, фидбек давали быстро.
более того — мне пошли навстречу и продлили срок в течение которого оффер был актуален, за что — большое спасибо

атмосфера в самой компании тоже приятная — ребята дружелюбные, рабочие процессы налажены (и действительно работают 😄️️️️️️), на любые возникающие вопросы всегда есть кому ответить. за указанные полгода при мне не случилось ни одной неприятной или конфликтной ситуации.

у компании также имеется большой клёвый офис в самом центре Одессы с видом на море. сам работаю удалённо, но иметь под рукой доступную локацию, где есть электричество и интернет — очёнь клёвая опция, по-моему

резюмируя, могу сказать, что опыт взаимодействия пока что складывается очень хороший. всем доволен, и компанию рекомендую

Почав спілкуватися з рекрутером www.linkedin.com/in/anastasiaartemchuk

Після першого прескріну вона пропала
Зідзвонилися знову. Вона гень забула, що в нас вже був перший прескрін і знову почала його зі мною проводити, допоки я не нагадав і вона не згадала, що ми вже спілкувалися.
Після цього другого-першого прескріну вона знову пропала
Дав про себе знати і отримав відповідь:

«На жаль, на даний момент ми не можемо запросити далі, оскільки виявилася розбіжність між потребами, що ставляться перед вакансією, та вашим досвідом.»

На що я відповів: «Ок. Підкажіть, які саме розбіжності? Щоб я знав, що можу покращити»

І знову пропала ...)))))

Підсумок: жахливий досвід від взаємодії на самому першому етапі співбесіди та халатність рекрутера.

Вітаю Іван,

Мені дуже прикро, що склалася така ситуація. Через велику кількість вакансій я дійсно упустила момент першого прескріну з вами. Ще раз перепрошую за це.

Щодо фідбеку, я надала вам уточнення в той самий день. Ми завжди приділяємо увагу кожному кандидату та надаємо зворотній зв’язок в незалежності від результату інтервʼю.

Ще раз дякую за ваше розуміння і бажаю успіхів у пошуку кар’єрних можливостей.

Я працюю в компанії п’ятий рік, і за цей час мені вдалося познайомитися з неймовірною кількістю колег з різних країн і з різним бекграундом. Зараз часто в повсякденному спілкуванні зустрічається новомодне слово «diversity» і вайлдикс це саме те місце, де diversity впроваджено максимально.

Протягом повних 4 років я працювала на посаді маркетинг асистента на німецькому ринку, при цьому періодично мені потраплялася можливість координувати інші проекти та створювати нові команди.

Сьогодні, завдяки відкриттю нового бізнес-юніт у мене є можливість познайомитися з новим для мене світом — світом роздрібної торгівлі та технологій, які там існують. Моя кар’єра в цій компанії в цілому супроводжувалася подіями, незнайомими мені раніше — спочатку ковідом, а потім війною, я вдячна компанії за те, що за цей час у мене не було ні разу сумнівів у стабільності своєї роботи. Wildix — це те місце, в якому ти будеш завжди відчувати себе в русі та в потоці життя.

It’s my sixth year in the company and it has been a great journey so far.

Very competitive product and the market we operate in overall.
Constantly evolving technology.
Wildix operates in most of the markets geographically, except for Asia and Africa, which means lots of opportunities for salespeople with different languages and backgrounds, lots of travel too and ability to work remotely.
Very clear go-to-market strategy and message, which results into a straightforward sales organization.

Company provides opportunities and invests a lot into trainings and development, and overall the leadership of Wildix has always been supportive of it’s colleagues and especially over the last two years given the full-scale invasion of Ukraine. I’d definitely recommend this company and this product to a sales professional with any experience level (both starting fresh out of college and a seasoned individual), feel free to reach on Linkedin for more feedback.

I’ve been with the company for almost two years, starting as a Salesforce administrator and now as a senior Salesforce consultant. I’m thankful for the chances to grow professionally here, which helped me enhance my skills. The supportive and cooperative work environment played important role in my success.

Moreover, the company promotes continuous learning through certification courses (in my case Salesforce certifications), English classes and specific events, such as lectures on Ukrainian literature. I’d also like to include sessions with a psychologist in company’s benefits, as they can boost overall mental health for employees.

I’d like to highlight the company’s commitment to supporting humanitarian activities through charity donations. Special thanks to the HR department for their initiatives and efforts in organizing and efficiently delivering our charity donations.
I’m glad to be part of an organization taking a pro-active role in the community. Overall, I recommend this company to other specialists.

Працював майже 3 роки на позиції DevOps. Wildix одразу мені запав у душу, платні обіди, можливість віддаленої роботи, курси та інші бонуси. Спокійна, приємна атмосфера, налагоджені процеси та чудова команда дуже сильно мотивують розвиватися та працювати у цій компанії.

Продукт цікавий та багатокомпонентний, що допомагає рости у професійному плані. Цікаво, що працюючи по Kanban методології, часто потрібно самому вигадувати як зробити те чи інше завдання. Особисто для мене це великий плюс, тому що ти звикаєш мислити більшь розширено.

Окремо хочу підкреслити HR та HelpDesk департаменти. Вони проробили титанічну роботу на початку війни та завжди допомагали співробітникам, ти дійсно відчуваєш що вони є і завжди готові швидко допомогти. Компанія до цих пір допомагає співробітникам за кордоном і дуже сильно допомогла на початку війни, це дійсно вражає.

Однозначно рекомендую, сюди хочеться повертатися.

Підтримали: Dmytro Motovilov

Це мої останні дні в Wildix, і дуже важко йти. За понад п’ять років я пройшов шлях від NOC інженера до ліда команди SRE. Wildix — доволі іноваційна компанія, яка дійсно дбає про своїх співробітників. Маючи досвід роботи на різних позиціях, я можу сказати, що розумію, як працює Wildix R&D на більшості рівнях. Керівництво компанії завжди дотримується принципу відкритих дверей і жадають фідбеків, створюючи середовище, де цінувались ідеї та враховувались думки. Мені пощастило працювати разом з деякими з найяскравіших умів, і разом ми раділи успіхам, вчились на своїх помилках та безперервно прагнули покращень сервісу.
Щодо умов праці — то тут все лояльно і прогесивно. Є відчуття, що забаганки чують і впроваджують. Працювати доводилось в чудовому багатоповерховому офісі у центрі Одеси з доступом на дах, який завжди ставав місцем відпочинку та натхнення. Мені важливо відзначити підтримку, яку компанія надавала сім’ям співробітників під час війни, і ця підтримка не припиняється й досі.

Кожному, хто розглядає можливість працевлаштування в Wildix, можу сказати з впевненістю, що ви приєднаєтеся до прогресивної компанії, яка цінує своїх співробітників як найбільш цінне. Я пишаюсь тим, що був частиною історії Wildix, і завжди буду пам’ятати моменти, уроки та знайомства, які я здобув протягом цього часу тут.

Підтримали: Dmytro Motovilov

Работаю в Wildix больше пяти лет и считаю эту компанию превосходным местом для профессионального развития и работы. Начну с того, что компания обеспечивает сотрудников всем необходимым, как оборудованием, материалами для самообучения, так и возможностью дважды в месяц бесплатно посетить психолога, что в условиях войны очень актуально. У сотрудников есть доступ ко множеству курсов на Udemy, возможность изучать английский с носителями, посещать различные конференции и тренинги как в Украине, так и за её пределами, также переодически проходят воркшопы от AWS организованные специально для Wildix. В компании серьёзно относятся к развитию сотрудников, поэтому стремление к новым знаниям всегда поощряется, при этом систематически проходят Performance Review и пересмотр зарплат.

У компании есть большой офис в центре Одессы, вид из него открывается просто волшебный. Но, что лично меня несказанно радует, у всех сотрудников есть возможность работать удалённо, даже если они проживают в нескольких шагах от офиса. С Wildix очень легко поддерживать work-life balance.

Если говорить о коллективе, то все ребята открытые и дружелюбные, всегда придут на помощь при необходимости. В компании работает много русскоговорящих украинцев, со всеми же россиянами контракты были расторгнуты. Компания с первых дней войны активно помогает ЗСУ и у сотрудников также есть возможность присоединиться к сборам, отже наближаємо нашу перемогу разом.

Я пришла в компанию junior разработчиком и доросла до лида backend команды одного из продуктов компании. Как итог, рекомендую Wildix всем, кто хочет построить свою карьеру и/или стремится к постоянному развитию.

Підтримали: Dmytro MotovilovElena Morohovets

Работаю в компании Wildix больше 11 лет. Пришла на должность тех райтера (единственного, на тот момент). Через несколько лет у меня появилась команда. Два года назад я сменила свою роль на Продакт Маркетинг. В принципе, это был логичный шаг, тк. моя команда уже занималась коммуникациями по новым релизам и фичам, видео тьюторилами, обучением.
Как вообще произошло, что я в компании столько лет? В первую очередь, я никогда не стояла на месте. За эти годы я запустила много успешных проектов, прокачала много интересных скиллов. Мне всегда было здесь интересно. Я очень много узнала о самых разных аспектах как в работе отдела маркетинг, так и RnD. И продолжаю узнавать и учиться.
Кстати, чтобы начать, вовсе не обязательно иметь технический бэкграунд. Я, например, филолог английского, в моей команде несколько филологов.
Мне очень нравится, что у нас интернациональный коллектив, у нас коллеги по всей Европе и в Штатах, клиенты и партнеры по всему миру. Я была в многих офисах компании, знакома со многими коллегами. Я чувствую каждый день, что в моей работе есть польза, что я делаю что-то важное, что есть толк.
Мне нравится, что у всех есть возможность высказаться, спросить и предложить что-то, у всех есть доступ к информации, вне зависимости от того, когда они пришли в компанию и сколько у них за плечами лет опыта.
И особенно я хочу отметить, как компания поддержала и продолжает поддерживать всех без исключения работников в связи с нападением на Украину и военными действиями. И не только работников, но и в целом, Украину. Для меня важно быть частью компании у которой есть принципы.
У каждого своя мотивация работать в той или иной компании. Что касается моей мотивации — это возможность роста, новые интересные проекты, роль, которая позволяет мне реализоваться, чувствовать себя ценной, возможность увидеть результат своей работы, работа в интернациональной команде, где у людей горят глаза, работа в компании, у которой есть принципы, забота о сотрудниках — все это реализовалось в Wildix, поэтому рекомендую, если для вас эти вещи важны.

Підтримали: Dmytro MotovilovElena Morohovets

Я работаю в компании Wildix уже чуть больше года и хотела бы поделиться своими впечатлениями. Начало моей работы совпало с самым началом войны, но компания заверила меня что я могу не боятся за потерю работы, и менеджеры и рекрутер всегда были со мной на связи.

Wildix активно помогает переселенцам, обеспечивая их жильем и финансовой поддержкой. Также компания поддерживает Украину и ЗСУ, что вызывает у меня чувство гордости за свою работу.

На позиции лида дизайн-команды, я чувствую, что к моим идеям и предложениям всегда прислушиваются, и мне предоставляют возможность их реализовать. Вместе с командой мы внедрили множество инициатив, которые оказали влияние на продукт и компанию в целом.

Коллектив Wildix очень дружелюбный и многие сотрудники работают в компании уже долгое время. Некоторые сотрудники уходили, а затем возвращались, что вселяет ощущение надежности.

Что касается особенностей, то работы — много, но меня, как дизайнера, радует то, что нет работы в стол, и все открыты для обсуждений и новых идей. Так же, продукт очень сложный, и необходимо время на онбординг, но зато я ощущаю позитивный challenge.

Во время блекаутов офис компании был и остается открытым для тех сотрудников, кто остался в Украине, и компания регулярно предоставляет все необходимое для работы.

В целом, я очень довольна и с уверенностью могу рекомендовать Wildix другим специалистам.

Підтримали: Dmytro Motovilov

Зазвичай не пишу відгуків на шаблонні відповіді по темі: «Як ви нам не підійшли». І відгук буде не про це. Напишу для наступників, щоб вони поміркували, а чи варто взагалі аплайітись.

Процес хайрінгу був вельми цікавий. І складався він з наступних етапів:

1. Прескрін
  2. Тестове, про яке тобі розповідають з переляку у кінці прескріну і про яке в описі вакансії навіть не згадувалось (зазвчиай тут всі тікають наскількі я зрозумів). А по суті треба зробити систему коментів як в FB, тількі за годинку і абстрактно і описово без прив’язки до реалізації. Цукерберг мабуть так колись коменти і робив ))
  3. Технічне
  4. І шось там ще

На прескрін тебе запрошують не у звичайний google meet або скайп або зум, а у власний, розроблений аналог всього попередньо згаданого. Де тобі, під час розмови так само натякнуть «про наш власний гарний продукт». Ну на другому етапі в мене блюр відвалився, але то я на перед забігаю. Перед розмовою тебе питають дозвіл на запис відео розмови, щоб дехто на це подивився після. Звісно що згоди я не давав, але виглядало це досить дивно. Хоча мабуть просто людям лінь щось там писати або про вас запам’ятовувати. Ти ж там сотий або який ти там в черзі.)

На другому етапі зайшов трохи злий від попередньої розмови, але намагвся бути ввічливим і де мені знову нагадали «про власний гарний продукт». Але з «власним гарним продуктом» почалась якась біда, то блюр відвалився, то мікрофон перемикався з навушників на вбудований. Подебажили ми значить на проді, і гайда розмовляти по темі. Точніше це був монолог з моєї сторони і купа шаблонних запитань з іншої. В процессі хлопцям дуже кортіло щоб я пошерив свій екран, де можливо на їх думку були відповіді на всі їх запитання ))

Так само хочу додати, що ваше тестове будуть перевіряти у процессі розмови, і грунтуючись на цьому задавати вам питання в процессі.

Загалом технічне виходить структурне, і тут проблем особливо не побачив.

І от наступає довгоочікуваний етап фідбеку... і тут занавес. Технічне, щоб усім було зрозуміло проходило в Понеділок, а фідбек я отримав у Неділю об 23:00 ... не ну пасіба за отписку, низкій уклін. Тількі от посміявся з 2-3 речень, суть яких це не образити і сказати що все класно, але чомусь не підійшов. Ну тобто інформативності 0.0, але давай дружити )

Одразу кажу, мені розгорнутого фідбека не треба, бо я розумію що там особливо нічого розгортати. Але оті нещасні 2-3 речення суть яких не до технічної частини має відношення, а до чогось там іншого, можна було написати одразу і навіть не таким чином.

Загалом після кожної розмови мені здавалось що мені пропонували купити продукт, а не попрацювати в продукті. Всі можливі граблі в спілкуванні тут присутні, тому раджу бути уважним.

І ще раз попрошу представників компанії, не давати фідбеків яких я не просив. Особливо коли це вже не актуально через 3 дні.

Висновкі робіть самі.

Працюю у компанії вже майже 5 років. Починав свій шлях на посаді Support engineer, через деякий час перейшов до команди SRE, а на цей момент працюю у команді DevOps. Сказати, що я задоволений працювати у Wildix, це не сказати нічого. Я просто реально полюбив це місце і я не перебільшую. Не так часто можна зустріти таке гарне і чутливе відношення до співробітників з боку компанії.

Що стосується офісу, тут взагалі нема питань. Розташування у центрі міста з неймовірним краєвидом і усім потрібним обладнанням. Зараз звичайно багато співробітників працюють віддалено, хто у межах міста, країни, дехто виїхав за кордон. Тут теж повна підтримка з боку компанії.

Компанія виробляє класний сучасний продукт. Завжди цікаві задачі й безліч можливостей для розвитку.

Підсумовуючи все вищесказане можу без вагань радити тобі спробувати себе у Wildix.

Підтримали: Dmytro Motovilov

Співпрацюю з Wildix вже більше 2.5 років і не помітив, як швидко пролетів цей час. Якщо ви шукаєте компанію, в якій чують та помічають вас, якщо ви хочете кар’єрного зростання або просто стабільну роботу з регулярним переглядом заробітної плати — це все про Wildix.

До початку війни я працював у Одеському представництві компанії.
Це величезний світлий офіс, що займає кілька поверхів та знаходиться у бізнес-центрі із зручною локацією. На останньому поверсі є майданчик, з якого відкривається краєвид на море так що можна періодично виходити провітрити голову і отримати естетичне задоволення від виду на «Морвокзал». Робоче місце обладнане зручними офісними меблями та ортопедичними стільцями, від яких не втомлюється спина та шия. Компанія видає лептопи та всю необхідну техніку а у разі поломки дуже швидко знаходить ідентичну заміну.
Щодня в офіс є доставка безкоштовних обідів, після обіду можна піднятися в ігрову кімнату пограти на приставці або відпочити в bag chair. На кожному поверсі є coffee points.

Війна раптово змінила все, але компанія не залишилася осторонь співробітників і колосально підтримує всіх найнятих працівників в Україні та тих, хто виїхав до більш спокійних країн, поки наші воїни ЗСУ відважно захищають нашу країну. Wildix дає можливість працювати віддалено з будь-якої точки планети та надає матеріальну підтримку.

Окремо хочеться сказати про власників компанії Дімітрія та Стефано Ослерів та HR команду. Завдяки Дімітрію та Стефано Wildix зростає та розвивається з прогресивним підходом до розробки продукту, управління компанією, веденням бізнесу та ставленням до співробітників як сучасна європейська компанія, а HR команда тримали та продовжують тримати руку на пульсі та контролюють щоб усе працювало як годинник. Всіх співробітників наймають виключно за їхніми вміннями, досвідом роботи та талантами. У кожного відділу свій HR, який знає специфіку команди та допомагає у всьому від взаємин у команді до просування по кар’єрі та зростання заробітної плати. Через це в компанії немає токсичних людей, дружний колектив де кожен прагне допомогти один одному та навчити чогось нового. Компанія надає можливість вчитися та розвиватися, купуючи Udemy курси та особливо старанним змінювати напрямок у роботі. Також є курси англійської c native speaker викладачами що відіграє важливу роль у розумінні акценту та граматики.
Wildix надає лікарняні, страховку та maternity/paternity leave. Також налагоджено систему для перельотів + готелів для бізнес-поїздок за кордон та всередині країни.

Дуже важливо відзначити, що починаючи з перших днів війни в Україні компанія підтримує ЗСУ, проводячи збори коштів та робить закупівлі аптечок та медикаментів. Також Wildix зробив кілька донатів комп’ютерної техніки та лептопів на потреби Української Армії. Власники компанії роблять максимально все, щоб допомогти нашим захисникам наблизити перемогу швидше з кожним днем.

Я з упевненістю рекомендую Wildix як чудову компанію для роботи та перспективного кар’єрного вертикального та горизонтального зростання.

Підтримали: Dmytro Motovilov

Співпрацював з Wildix трохи більше року. Дуже амбіційна продуктова компанія, яка швидко йде до своїх цілей. Компанія приділяє багато уваги розвитку як співпрацівників так і процесів.
Сучасний стек та висококваліфікована команда. Компенсація конкурентноспроможна. Усталена гарно побудована комунікація.
Звернувши увагу на попередні відгуки, сміливо можу відзначити, що зазначені можливі недоліки не є усталеним патерном поведінки, а швидше є наслідком високого темпу розвитку компанії при якому можливі помилки, які виправляються. Компанія уважно відноситься до співпрацівників та допомагає у будь-яких питаннях у будь-який час.
Маю позитивні та теплі враження від співпраці. Якщо ви шукаєте челенджове місце для роботи та розвитку, то вам неодмінно треба спробувати свої сили в Wildix.

Підтримали: Julia SolomientsevaDmytro Motovilov

Працюю з компанією більше 8 місяців. Робота на британський ринок.
Дуже цікаве місце для роботи і розвитку. Працюю віддалено, для цього усі необхідні умови компанія надала. Також є офіс в центрі Одеси з видом майже на все місто і море. Також додам лояльне ставлення HR команди, колег та менеджменту що дозволяє якісно виконувати свою роботу.

To be concise, it’s a great place to work, grow and win with Wildix =)

Підтримали: Dmytro Motovilov

Співпрацюю з компанією понад 4 роки.
Працюю у маркетинг команді на маркет Америки.

Відмінне розташування офісу — в центрі Одеси, уважне ставлення ейчар команди до всіх співробітників, відрядження та регулярні корпоративні заходи в довідковий час. Лояльне ставлення до співробітників, лікарняні, безкоштовні обіди в офісі. Співробітники постійно беруть участь у різних тренінгах та підвищують свою кваліфікацію, так само як і покращують знання англійської мови з носіями мови.

Вимоги до співробітників завжди були і залишаються високими.
Команди комунікують між собою відкрито та у дружній манері; ти завжди можеш поставити будь-яке питання, що цікавить, і завжди отримаєш на нього відповідь.

Продукт компанії дуже сучасний та не стоїть на місці і постійно розвивається в ногу з часом. Мережа партнерів зростає щодня у всьому світі, що підвищує рівень впізнаваності компанії в рази.

Можу сміливо рекомендувати компанію та запевняю, що ви почуватиметеся як удома.

5 років співпраці...На запитання, чи порадила б я Wildix для інших, моя відповідь однозначно «Так!»
Дуже прогресивна, направлена на розвиток своїх працівників компанія, крутий продукт; молодий, сучасний та дружній колектив.

Мала нагоду працювати у затишному Львівському офісі. Сучасний ремонт, комфортні крісла, запашна кава, смаколики, вся необхідна техніка на вищому рівні.
Окрема подяка HR відділу за турботу, і вміння вчасно забезпечити працівників всім необхідним, навіть якщо головний офіс знаходиться в Одесі.
Компаня піклується та оплачує обіди, заходи, поїздки, відрядження для працівників.
Для мене важливі умови праці, команда Wildix зуміла їх створити.

Велика кількість колег тут працюють вже роками, для мене це важливий показник. Окреме дякую Wildix за людей, котрих я тут зустріла. Неважливо де ти, у Львові, у Франції, Італії чи у США — ти потрібен, ти відчуваєш, що відіграєш важливу роль у компанії, всі дружні, щирі та готові допомогти, що власне і проявилось у такий складний час.
На час війни компанія не тільки допомагає фінансово, але і забезпечує моральне та психічне здоров‘я працівників.

Тренінги, навчання, курси англійської з носіями мови, конференції, відрядження за кордон — все це також величезний плюс компанії.

Мені доводилось працювати на франкомовний ринок. З впевненістю можу сказати, що партнери та клієнти дуже задоволені продуктом та сервісом який їм надають.

Незнаю мінусів, які б перекрили стільки плюсів, тому з впевненістю можу рекомендувати Wildix.

Підтримали: Dmytro Motovilov

Работал в Wildix на протяжении полутора лет и компания оставила исключительно положительные воспоминания. За это время я очень вырос в техническом плане, поскольку в процессе работы регулярно сталкиваешься с новыми вызовами, приходится многому учиться и осваивать новые технологии. Задачи очень разнообразные, готовьтесь к тому, что скучать и работать над рутинными и однообразными задачами точно не придется.

В моей команде работали люди очень разных возрастов и при этом со всеми удавалось найти общий язык. Люди дружелюбные, всегда готовы помочь, конфликтов ни разу не возникало. Требования к технической подкованности сотрудников достаточно высокие, поэтому про всех могу сказать, что это солидные профессионалы своего дела.

Еще добавлю, что компания очень хорошо проявила себя после начала войны, активно помогала сотрудникам в тяжелых ситуациях и никого не бросила, как это случалось в некоторых других компаниях. Те, кто выехал из страны могли приехать в офис в Италии и получить помощь с жильем, получением документов и необходимым обоустройством. Даже бенефит в виде бесплатных обедов, которые предоставлялись в одесском офисе, компании удалось сохранить и продолжить уже в итальнском офисе :)

Если кто ищет себе достойную компанию, то выбрав Wildix, можно быть уверенным о том, что вам предстоит интереный и насыщенный этап важей жизни. Знаю о людях, которые возвращались сюда через несколько лет после ухода, думаю это о многом говорит.

Підтримали: Dmytro Motovilov

Сотрудничала с Wildix 5 лет, впечатления компания оставила о себе только хорошие: красивый и комфортный офис, обалденный коллектив (это касается каждого отдела), регулярные корпоративные мероприятия в до-ковидное время.
Руководство всегда шло навстречу сотрудникам, политика компании во всех сферах более, чем прозрачна. ЗП регулярно пересматривается, причем инициирует этот процесс не сотрудник, а руководство.
Продукт достойный, я работала в отделе продаж и могу с уверенностью сказать, что такой софт было не стыдно предлагать потенциальным партнёрам:)
О языках (два последних отзыва побудили меня поделиться своим мнением): за 5 лет работы в компании не было ни единого случая каких-либо языковых барьеров или разногласий: компания мультинациональная, здесь в равной мере рады и русскому и украинскому, а также английскому, итальянскому, немецкому, французскому и испанскому. Лишь бы сотрудник был хорош.
Мой коллега говорил на восхитительном суржике испанского и украинского и это было прекрасно.
Я однозначно бы рекомендовала эту компанию к сотрудничеству (собственно, это я и делаю время от времени, когда мои знакомые в поисках работы).

Підтримали: Dmytro Motovilov

Worst interview process I ever had.
Interviewer cannot even spell your name properly (or copy-paste it from CV).
Questions like “How do you feel about being in a team where everyone speaks russian?”.
Taking into consideration other reviews, looks like it is company policy or smth.
Would not recommend.

Good day, Volodymyr

I’m sorry to hear you had an unpleasant experience in our communication.
I did this question to better define in which team we can consider you within the company.
Your application seemed really interesting to us and I hope your job search will be successful.

Thank you for reaching out!
Take care and stay safe.

Сьогодні мене сконтактувала Alina Asatrian в LinkedIn російською мовою.
В моєму резюме у розіділі «мови» вказані дві мови: Українська та Англійська.
На запитання:
«Скажіть будь ласка чому ви вирішили написати мені російською мовою?»

Я отримав наступну відповідь:
«у нас в компании 80% ребят говорят на русском поэтому не знаю насколько целесообразно будет продолжать общение если для вас это принципиальный момент.»

Після того як я підтвердив своє бажання щоб Аліна перейшла на українську, я отримав наступну відповідь від неї:
«Як я і написала в попередньому повідомленні у нас 80% компанії спілкується російською і не у всіх є змога переходити на українську мову.
Тому даруйте що відняла ваш час. Гарного вам дня.»

Таким чином моє спілкування з даною компанією обірвалось.

В самій вакансії яка зараз розміщена на доу: jobs.dou.ua/...​/wildix/vacancies/200090 в рекваєрментах вказана лише англійська мова, вимоги говорити російською немає.

Ось так українець в україні не може обговорити, не те що отримати роботу, через очевидно implicit default language: russian.
В самого сайту даної компанії www.wildix.com/ua (зверність увагу на /ua) інформація вказана виключно російською мовою, українська локалізація відсутня повністю, хоча в /fr французька мова, в /us англійська.

Дуже неприємне враження від даної компанії Wildix. Відверто кажучи я шокований.

Вітаю, Богдане!
Я рекрутер компанії Wildix.
Дякуємо Вам за відгук.

Нам прикро, що склалася така ситуація і те, що не вийшло збудувати конструктивний діалог українською.

Така поведінка суперечить культурі нашої компанії.
Ми зробимо все що від нас залежить аби впевнитись у тому, що подібні непорозуміння не відбудуться знову.

Стосовно мови спілкування наших співробітників, так дійсно, частина з них говорить російською, але це ніколи не було перешкодою у комунікації з україномовними колегами.

Наразі наш веб-сайт перебуває у стані редагування та перекладу на українську мову.
Ще раз просимо вибачення від імені нашої HR команди.

Бережіть себе та своїх рідних!

Работала в компании год. В компании скорее больше плюсов, чем минусов. Очень хороший разновозрастной коллектив, очень приятные уравновешенные люди. Компания все время стремится улучшить свои процессы и продукты. Руководство само ревьюит оплату и предлагает повышение, что очень хорошо. Лояльное отношение к специалистам, больничные, бесплатные обеды в офисе. Просторный офис с хорошими видами. Четкое и понятное интервьюирование с уважением ко времени специалистов. Мое тестовое задание было рассчитано на 2 недели и полностью оплачено, поэтому наряду с компаниями, которые ничего не предлагали за потраченное время, Wildix выгодно отличились, и сразу завоевали мое сердце :). Офис оснащен удобными индивидуальными итальянскими креслами от Kulik system, которые поберегут вашу спину.

Из минусов только сугубо субъективные недостатки в самом офисе, которые для большинства покажутся не существенными:

-В офисе очень яркий свет, горящий весь день, без возможности регулировать его под себя. Мне лично было работать некомфортно. К концу дня болели голова и глаза.
-В офисе нет растений и перегородок. Все у всех на виду, и это неуютно.
-В офисе очень мало интертеймента. Нет зон отдыха со столиками и диванами, нет никаких игр, кроме тенниса, который я не люблю. В целом офис очень аскетичный, не располагает к творчеству и отдыху, слишком официальный для IT компании. Например, запрещено есть легкие перекусы за компьютером, причем даже за своим. На кофе-поинтах не было полезных перекусов: только печенье, никаких фруктов.
-Самое страшное для меня в этом офисе: нет парковки. В центре города это настоящая проблема, которую за год работы я так и не смогла решить.

На удаленке проблемы офиса не ощущаются, поэтому для удаленки лично для меня эта компания была идеальной. Темп работы был немаленький, непростой, но интересный. Ушла из-за болезни, но с удовольствием вернулась бы снова. В целом у меня только положительные впечатления, рекомендую для сотрудничества.

Підтримали: Oleksandra Kuznietsova

Ира, мы ценим твой вклад в наш продукт, нам было приятно с тобой сотрудничать. Спасибо за отзыв и успехов тебе в новых проектах.