Wild Wild Leads

Київ

Мій відгук про роботу у компанії WWL є однозначно позитивним:)
Успішна компанія, яка постійно розвивається і разом із цим розвиває своїх співробітників, що дуже важливо. Завдяки цьому розвитку є результат. У компанії працюють супер-професіонали, фахівці та просто чудові люди. Кожен завжди усміхається, підкаже, порадить та ін.
Овнери компанії дуже близько до своїх людей/співробітників у компанії, тому у компанії дуже довірчі відносини між один одним.
Я рада бути частиною цієї команди. Вдячна всім і кожному, хто є у цій великій та дружній компанії.
Дякую за досвід:)

Підтримали: Анна КHR

Дякую за відгук! І за те, що допомагаєш створювати такую атмосферу)

Обирати компанію для співпраці — це завжди кропітка і відповідальна робота. Особливо, коли на меті стоїть доповнення своїми знаннями та досвідом вже наявних процесів та впровадження нового.
Мій шлях був за запрошенням, але це не спрощувало процедуру найму.
Отже: процес рекрутменту, співбесіди та онбордингу був проведений за стандартами дружнього ставлення, відкритих запитань і достатніх відповідей.
Команда HR, працює злагоджено і сам процес відповідає моїм очікуванням. Моя роль L&D, а це означає спілкування, вивчення потреб, як окремих членів команд, так і бізнесу в цілому. Всі тімліди відкриті і підтримують свої команди.
Маємо зрозуміти, що у будь-якій компанії, якщо щось не влаштовує, то потрібно опредметити запит і озвучити його тімліду або ж ейчару і тоді, робочий процес буде максимально ефективним.
Керівники мені довіряють, HRD максимально делегує задачі із всім спектром відповідальності, ми з колегами працюємо у взаємопідтримці і розвитку.
Бізнес напрямок для мене новий, але я працюю з людьми, а саме людський ресурс для мене важливий і він цінний в любій сфері.
Це мій персональний досвід, нехай і твій буде позитивним.

Дякую за відгук!
Для нашої компанії важлива підтримка співробітників та комфортна робота з позитивним досвідом!

Працюючи в компанії вже певний час, хочу також залишити свій відгук. Маючи певний досвід, можу сказати, що в цій компанії ти можеш реалізувати себе, втілювати в життя свої ідеї на всі 150%, але для цього треба буде докладати зусиль як і будь-де.
Дуже хочеться відмітити керівників департаментів, які готові залишатися з тобою на звʼязку майже цілодобово, які підтримують а головне вірять в досягнення особисті та всієї компанії. Власники, які готові відповідати щиро на всі запитання, бути поряд з командою, і задавати вектор роботи.Колектив, який буде допомагати в будь-якій ситуації, допоможе, буде разом долати труднощі ті підтримувати у складних ситуаціях.
Компанія підтримує та заохочує до вивчення іноземних мов, проводить велику кількість інтерактивних зустрічей, навіть онлайн, це дуже цінно коли колектив може бути разом.
Всім рекомендую спробувати себе, йти до своїх цілей і долати труднощі.

Дякую за відгук! Надзвичайно цінуємо підтримку наших співробітників!

Благодарю рекрутера Анну за возможность познакомиться с компанией и стать частью команды. Хочу отметить, что на всех этапах Анна сопровождала меня, поддерживая атмосферу поддержки. Каждый этап интервью был насыщен положительными эмоциями жизнерадостных людей, любящих свое дело. Ощущается, что в компании развивается культура «про людей», что есть замечательно. Не было напряжения, ощущения давления, или будто тебя оценивают, как это часто бывает во время собеседования.

В общем, путь от знакомства до оффера занял менее недели, учитывая все этапы. Связь быстрая, оперативная.

Надеюсь на продуктивную работу в компании и на обретение нового ценного опыта

Дякую, Анна! Раді бачити тебе в команді!

Уровень проведения собеседования отличается от большинства компаний в лучшую сторону.

Вопросы задаются как по имеющемуся опыту, так и по карьерному пути, а также личностным качествам.

Похоже, что компания вместо закрытия вакансии первым примерно подходящим кандидатом, пытается найти наиболее подходящего под их задачи и их команду.

В целом всё это создает впечатление налажености процессов внутри компании, что является хорошим аргументом в пользу выбора именно этой компании для трудоустройства.

Проходив співбесіду в данній компанії. Це дійсно крута компанія, з приємним рекрутером, цікавим TeamLead та професійним HRD. Поки що це всі, з ким я наразі встиг поспілкуватись, але мені подобаються цінності компанії, все чесно та прозоро, немає обіцянок про золоті гори через 3 місяці роботи. Дуже сподобались всі етапи співбесід, все було легко та невимушено.

Від знайомства до оферу пройшло всього 2 дні, чим я дуже вражений. Дуже сподобались всі етапи інтервʼю. Дуже привітлива рекрутер Anna, та крутий Team Lead. Також дуже сподобались цінності самої компанії.

Підтримали: Мария ФранчукHR

Пов’язані компанії:

Згадуються разом у вакансії Media buyer (Facebook, gambling).

Також серед спільного то відсутня юридична інформація, про це писав раніше:

Собеседование с Wild Wild Leads Анна Карнаушенко, Recruiter
Рассказ про себя около одной минуты и 15 минут про компанию. Достаточно много обещаний, а именно то что за год можно от Junior дойти до Senior.
Доверия не внушает, но проверять не прийдётся 🙃

Техническое с таким себе «Senior», потому что вопросы без направления, моментами если ты подзабыл тебе не подскажут, не очень хорошие впечатления.
Ничего плохого сказать не могу (на любителя), пробуйте себя.

Підтримали: Мария Франчук

прийшов у цю компанію як unity розробник під IOS, хоча до цього досвід був в більшій частині з ПК. На співбесіді були кваліфіковані спеціалісти. Мені зробили план розвитку та дали достатньо часу щоб влитися у проект, також допомагали розібратися з тим що було не зрозуміло. В компанії приємна атмосфера та дружній колектив, що допомагає працювати продуктивно. Також є різні курси напрямлені на персональний розвиток. Працюю у приємному темпі та ніхто не вимагає неможливих сроків і дуже гарно відладжені процеси взаємодії між співробітниками)

Хочу поділиться своїм досвідом роботи в компанії.
Прийшов у компанію простим Android-розробником, але вже з досвідом. Досить швидко пройшов усі інтерв’ю з hr, з тім лідом і з hrd. З усіма поговорили дуже добре і проодуктивно. У самій компанії за невеликий час (на даний момент трохи більше 3 місяців) відбулося дуже багато змін як у самій компанії так і з моєю командою. За цей час встиг вирости і зайняти нову позицію. У компанії приємна атмосфера, багато можливостей для зростання, дуже приємні і дуже різні люди, багато активностей.
Виокремлю основні плюси і мінуси. Плюсів більше :)
Плюси:
— Багато професіоналів і фахівців, з якими дуже легко комунікувати і до них завжди можна звернутися і вони дійсно зроблять все, щоб допомогти і вирішити питання.
— Повна відсутність переробок (є нормований робочий день з 10 до 7)
— Розвиток компанії постійний, щось покращується, десь прислухаються і модернізують/налагоджують процеси, так само і в самих командах є дане, де ви вже самі зможете вплинути на ці процеси.
— З точки зору розробника плюсом буде те, що ви зможете познайомиться з великою кількістю нових технологій і практик (так як це необхідно в цій специфіці)
Мінуси:
— Заробітна плата. Вона нижча за ринкову і вона не велика. Це треба враховувати. Останнім часом робиться багато для того, щоб оптимізувати систему, і в наслідок цього може все зміниться в позитивну сторону.
— Робота у свята. Для когось це може бути мінусом.

Свої досвід можу описати як дуже позитивний, тому що багато речей ця компанія подала мені на високому рівні. Тут працюють фахівці, які віддані своїй роботі і не втрачають час на дрібниці :)

Як маркетолог з 10 річним досвідом роботи в різних нішах і проектах, хочу сказати про цю компанію тільки хороше. Виросла на позиції всього за два місяці. Це компанія, де овнер запитує при кожній зустрічі, чого не вистачає, що компанія може ще зробити, щоб ти відчувала себе комфортно і зростала. Це компанія, де оплачується психолог, бо не все рівно на твій емоційний стан. Це компанія, де всі готові допомогти коли ти зайшов «в тупік». Ну що казати, якщо мій самий серйозний конфлікт за 6 місяців був на тему, чого я не хочу брати відпустку і відпочити :) а ще не перестаю захоплюватися прогресивністю компанії. Компанія вже підтверджений лідер в ніші і це зобов’язує працювати багато, швидко та з віддачею, але всі колеги знають, навіщо це робимо та отримуємо повну підтримку, як моральну, так і матеріальну.

Підтримали: Мария ФранчукHR

Прийшов в цю компанію ще коли було небагато Android розробників. За весь час який я пропрацював, зміг добре прокачати свої технічні скіли та виріс до позиції Team Lead. Якщо вам треба швидкий буст в навичках та якщо вам подобається працювати в гемблі — ця компанія для вас.
Якщо ви себе зарекомендуєте як цінного кадра (а для цього треба всього навсього якісно виконувати свою роботу), то керівництво за вас буде готове порвати всіх))
Також в компанії є багато плюшок та івентів, тому нудно точно не буде!

Проходив співбесіду на вакансію Junior Android Developer, загалом було 3 співбесіди (напівтехнічна-знайомство, технічна, софт-скіли). Приємно поспілкувались, та було цікаве технічне інтерв’ю. Якщо соло розробка та гемблінг вам цікаві, то це явно для вас.

Проходив співбесіду на вакансію iOS Team Lead. Було приємно поспілкуватися з HR командою, але в професіональному плані залишилось трохи дивне враження.

З моменту нашого першого спілкування до отримання остаточного фідбеку пройшло сумарно 3 тижні. За цей час було 2 співбесіди, обидві з HR, до технічної не дійшли. Після чого отримав відповідь, що зарплатна вилка на вакансію більше ніж в 2 (!) рази нижче ніж мінімальна сума, з якої я готовий почати працювати. При тому що мій запит по ЗП був повністю в рамках ринку, я би навіть сказав трошки нижче ринку. А ось вилка на вакансію відповідає більше позиції Strong Junior, ніж Team lead, це без перебільшень, брав зі статистики DOU. Виникає логічне питання, навіщо було так все розтягувати, якщо в таких ситуаціях зазвичай можно одразу сказати що вилка нижче запиту, тим більше коли вони так сильно відрізняються.

Але все одно дякую за приділений мені час і бажаю успіхів компанії в пошуках!

Підтримали: Мария ФранчукHRViktor K

А є можливість дізнатись юридичну інформацію про компанію?

Згідно whois.com сайт www.wildwildapps.net зареєстрований 19 вересня 2022 року, а згідно інформації з сайту (копія в web.archive.org):

Мы льем гемблу c 2015 года

Сайт www.wildwildapps.net московським язиком без юридичної інформації про компанію.