30 березня 13:23
Працюю в компанії вже трохи більше року, і за цей час у мене склалися дуже позитивні враження. Найбільше ціную людей, з якими тут працюю: команда сильна, професійна, відкрита до взаємодії і при цьому з нею просто комфортно щодня бути в роботі.
Окремо подобається сам продукт — він не простий, але саме завдяки цьому робота справді цікава. Є відчуття розвитку, багато нових задач, нових деталей і моментів у які хочеться занурюватися глибше. Це той випадок, коли робота не стоїть на місці й постійно тримає інтерес.
Від колег завжди відчувається підтримка, нормальна комунікація і готовність допомогти, коли це потрібно. Також дуже приємно, що наш HR щиро цікавиться тим, як проходить робота, яка атмосфера в команді і швидко реагує на запити.
Для мене це компанія про сильну команду, цікавий продукт і комфортну робочу атмосферу. Тут справді приємно працювати, розвиватися і бути частиною спільної справи.