25 березня 15:45
Зазвичай ми не пишемо відгуки, коли всім задоволені, а згадуємо про них тільки тоді, коли щось пішло не так. Вирішив це виправити та поділитися своїм досвідом.
Пошук роботи:
Після того як мене скоротили в компанії, де я пропрацював 11 років, почав активно шукати нову роботу. WhiteTech одразу привернула увагу — цікавий домен, сучасні технології, продуктовий підхід і, звісно, непоганий оклад.
Співбесіда:
Приємно здивувало те, що співбесіда не зводилася до стандартного набору питань. З рекрутером і технічним спеціалістом обговорювали не просто «знання за підручником», а реальні підходи до проєктування, патерни, оптимізацію запитів і ще багато цікавого. Було відчуття, що співбесіда — це радше розмова з майбутніми колегами, а не перевірка «на знання».
До речі, з першого разу я не пройшов. Але через деякий час мені дали ще одну можливість, і ось я тут. Це круто!
Робота в компанії:
Зараз проходжу випробувальний термін, тому поки важко зробити якісь глобальні висновки про процеси. Але що точно можу сказати — тут є підтримка. Якщо щось незрозуміло, ти не залишаєшся сам на сам із проблемою: завжди можна звернутися до HR чи команди.
Поки що враження позитивні, подивимося, що буде далі! 🙂