20 грудня 2024 15:45

Anna Chashchina

Всім привіт! Я не стану виключенням і звісно я сюди прийшла щоб залишити позитивний відгук на роботу Лідії. На мою скромну думку компанії дуже пощастило мати в команді такого спеціаліста! Лідія, Ви 10 з 5!
І так як я вже пишу, то залишу відгук і про технічну частину. Технічне завдання не складне, в принципі зрозуміло навіщо та чи інша вимога в задачі. Наступний етап технічне інтерв’ю і інтерв’ю з менеджером, яке в моєму випадку змерджили в один дзвінок на 1 годину. По технічній частині «не все так однозначно». Інтервʼю більше схоже чекап наскільки ти памʼятаєш термінологію. На мою думку питання побудовані так, що ти мусиш використовувати свій мозок як хард диск, в той час як сучасні реалії життя і кількість технологій, підходів, технік все таки орієнтовані на те, що треба використовувати мозок як оперативку. Завдання мозку — швидко обробляти дані, приймати рішення та знаходити рішення проблем, а не зберігати те, що можна записати або знайти в будь-який момент. Але ще раз, це тільки моя думка і очевидно ми розійшлись в підходах з інтерв’юерами. Було приємно поспілкуватися, шкода що не зійшлися.