20 грудня 2024 12:42

Ivan Safiulin, Software Engineer в Signet

Поділюся і я своїми враженнями про весь процес — від початку спілкування з Лідією Навталян (HR) і до отримання оферу. Загалом етапів було чотири (третій і четвертий етап у мене проходили в один день). Протягом усього цього часу був постійний зворотний зв’язок від Paymentop. Весь процес відбувався поступово та відповідно до чіткого плану, який був прописаний у вакансії (ці ж етапи повторно озвучила HR під час знайомства).

Отже, все почалося зі спілкування та знайомства через Telegram з Лідією Навталян (HR). Невдовзі ми домовилися зустрітися в Google Meet, щоб детальніше обговорити вакансію та пропозицію компанії. Знайомство було дуже теплим і привітним, наче з Лідією знайомі вже років 10, просто давно не бачилися, і ось нарешті зустрілися. Усе, що надає компанія і може запропонувати, HR пояснила чітко та «по поличках». У мене навіть не виникло додаткових питань — зробив лише кілька уточнень.

Другий етап — це тестове завдання. Скільки часу на нього витратити — залежить тільки від вас, адже все залежить від того, які знання ви хочете продемонструвати. Завдання перевірили того ж дня, коли я його надіслав, і надали фідбек у вигляді запрошення на технічну співбесіду.

Третій етап (тут же і четвертий етап) — технічня співбесіда. Питання, що були на цій тех співбесіді були цікавими, і майже все, що запитували, застосовується на практиці та має практичне призначення. Після закінчення тех частини — до розмови підключився ПМ, і ми обговорили процеси в компанії та питання щодо команд. Технічна співбесіда з Андрієм (Техлід) та Антоном (ПМ) пройшла у звичайному та дружньому форматі.

Після цих етапів я отримав офер, який прийняв без вагань, адже під час спілкування з представниками Paymentop відчув привітність і турботливе ставлення компанії до своїх майбутніх колег та усвідомлювання того, що в компанії приділяють багато уваги якісному відбору співробітників — від технічної складової до софт скілів, щоб кожен у команді був не лише професіоналом, а й підходив за цінностями та атмосферою.

Підтримали:  Lidia Navtaliani Kristina Shvachka

Дякую за відгук 😊 Бажаю успішного та легкого старту в нашій компанії !

Підтримали: Ivan Safiulin