WeOne

Львів

Чудове місце аби розвиватись, вчитись чогось нового. Тут завжди є з ким проконсультуватись, попросити про допомогу. Єдине чого бракує це більшої кількості проектів і відповідно більше можливостей розвиватись у різних напрямках, але я впевнена що це ще попереду

Підтримали: Anna PoradaAnna Chanchikova

Сказати, що мені пощастило тут працювати, це нічого не сказати.
WeOne — це перша моя компанія, робота в якій не викликає ніякого дискомфорту, а радше навпаки, приносить задоволення.
Серед основних плюсів для себе у WeOne я б виділила: мінімум бюрократизації; гнучний графік; швидке вирішення всіх питань та нюансів; вчасна оплата, зазвичай навіть раніше, ніж передбачається; класний колектив; різні плюшки і тд.

Також не менш приємним є те, що компанія постійно стимулює до навчання і засвоєння нових навичок. Тут завжди є чому повчитись і є з кого брати приклад. І взагалі, у компанії не відчувається, що хтось вище по статусу чи позиції: кожна думка однаково цінується. Якщо потрібно, завжди можна звернутись по допомогу до своїх колег, на одинці із робочими проблемами точно не залишишся.
Відсутність ієрархії як такої, зводиться навіть до того , що ти спокійно можеш поговорити із засновниками про життя, сходити на обід чи навіть потусити :)

Підсумовуючи: WeOne — це саме та компанія, яку хочеться рекомендувати своїм друзям.

Підтримали: Liudmyla MasliankoAnna Chanchikova

Як в компанії каже одна поважна людина: «No bullshit & Common Sense». Дуже цікавий/ерудований колектив. Багато можна повчитись, а головне хочеться і є в кого)
Найприємніший досвід роботи so far :)

Semicolon Lab це компанія в які комфортно і класно працювати. Тут тебе оточують люди, які завжди раді тобі, твоїм ідеям та ініціативам і це поширюється на всі рівні менедженту. Приємно вражає рух і розвиток всередині компанії. Рекомендую.

Комфортна для роботи компанія, особливо приємна взаємодія із власниками компанія.
Колектив мабуть найкращій в мому житті
Раджу для співпраці цю компанію в довгу, ібо цілі засновників правильні: нарощувати власну круту експертизу, бути прозорими для співробітників в цілях книгах та чути колектив