Welltech

Варшава (Польща), Лімасол (Кіпр), Україна

10 квітня 19:59

Oleksandra Kryvorotko

Відгукнулась на вакансію HR operation, спілкувалась з рекрутером Віталіною, перший етап в цілому пройшов непогано, поговорили про мій досвід і умови, далі рекрутер взяла паузу в 3 дні і дотримавшись термінів повернулась з відповіддю, нажаль з відмовою, тут хочу зауважити, що мені надали фідбек «Unfortunately, our hiring manager has decided not to move forward to the next stage.», мені було цікаво отримати деталізований фідбек щодо моєї кандидатури, тому я одразу відповіла на лист з проханням, надати фідбек, що саме хайринг менеджеру не сподобалось. Нажаль, відповіді не отримала. Шкода, що ректер не знайшла час на відповідь, маю надію ви так працюєте не з усіма кандидатами.

Олександро,
Дякуємо за ваш відгук та за спілкування з нами під час проходження першого етапу співбесіди на вакансію HR operation. Ваші враження та зауваження є важливими для нас.

Як і зазначила Олександра, фідбек після інтерв‘ю був наданий вчасно. Рекрутер повернулась із детальним фідбеком протягом 2-х днів після запиту, у нас активний процес найму та обмежений час, що іноді ускладнює надання повноцінного відгуку одразу. На майбутнє, намагатимемось оптимізувати цей процес.

На жаль, ваш профіль не відповідав поточній посаді, на яку ми наймаємо, що і було зазначено у фідбеці. Однак, ми зберігаємо ваші контактні дані та будемо раді зв‘язатися з вами у майбутньому, якщо з’явиться вакансія, яка відповідатиме вашим навичкам.

Ще раз вдячні за ваш інтерес до нашої компанії та бажаємо вам успіху у вашому професійному шляху
З повагою,
Talent Acquisition Team