28 вересня 2021 13:30
Відгук-застереження для потенційних кандидатів, які подаватимуть свої кандидатури в Amazing Apps.
Майте на увазі, якщо ви не можете узгодити з рекрутером час та день фінальної співбесіди, пройшовши всі етапи та виконавши тестове завдання, візьмуть кандидата з яким була проведена фінальна співбесіда спершу, не провівши її з усіма кандидатами, які як і ви пройшли всі етапи відбору на вакансію.
Подала свою кандидатуру, мала ознайомче інтерв’ю, потім було надіслане тестове завдання, після якого мене було запрошено на технічне інтерв’ ю, за його результатами було запрошено на фінальну співбесіду, яка мала відбутися в середу (лист-запрошення на фінальну співбесіду отримала в четвер). Я повідомила, що дата та час співбесіди є не зручним для мене й попросила про перенесення на інший день. На що мені відповіли, що вільних слотів не має й зі мною зв’ яжуться найближчим часом (в понеділок) аби зменджети зручний для них та для мене час. В понеділок я відписала, що змогла спланувати свої справи так, щоб провести фінальне інтерв’ ю в той час і день, який був запропований рекрутерами відпочатку, тобто в середу.
В понеділок зі мною зв’язався рекрутер, який повідомив, що оскільки я не погодилась на той час, який був зручний для них, вони вже провели співбесіду з кандидатом, який був до мене й погодили його кандидатуру. Хоча я погодилась на інтерв’ ю в той час, який був запропонований ними відпочатку.
Анастасiя, дякую за ваш відгук і час, який ви приділили проходженню відбору на позицію Junior Compliance Officer. Мені дуже прикро, що після спілкування з нами у вас залишилися негативні враження.
Ми завжди прагнемо вдосконалювати наші процеси, аби зробити досвід кандидатів максимально комфортним. Одним з наших пріоритетів є створення умов для швидкого проходження кандидатами усіх етапів процесу відбору. Тому після фінального інтерв’ю з кандидатом, який відповідав усім вимогам профілю позиції Junior Compliance Officer, було прийнято рішення зупинити пошуки та запропонувати співпрацю актуальному кандидату.
Ми цінуємо час кандидатів, витрачений на спілкування з нашою компанією. Тому у понеділок (27 вересня), одразу після того як було узгоджено кандидата на позицію Junior Compliance Officer, я зателефонувала вам, щоб повідомити про апдейт та заощадити ваш час, який можна було витратити на співбесіду.
Анастасія, ще раз перепрошую за незручності та бажаю успіхів на вашому кар’єрному шляху!
З повагою, Юлія Руденко