Пропрацював у компанії 1 рік на позиції Junior PM. Після завершення роботи можу залишити тільки позитивні відгуки:
— Дружній колектив.
Завжди є можливість звернутися за допомогою до будь-кого з колег, особливо на початку роботи.
— Гібридний графік.
В офісі необхідно бути присутнім лише 2 рази на тиждень. Через те, що не потрібно кожного дня витрачати час на дорогу — це дає змогу приділяти більше часу на особисте життя.
— Комунікація з керівництвом.
Керівництво регулярно збирає інформацію відносно поточних бар’єрів в роботі та приймає участь у їх вирішенні.
Окремо хотів би виділити, особливість роботи з новачками. Я приходив на цю посаду без аналогічного досвіду роботи. Керівник команди, в якій я знаходився, на регулярній основі допомогала з моїм розвитком: проводили індивідуальні зідзвони, надавали додатковий матеріал для навчання, відбувалися командні тренінги.
Далеко не всі компанії мають подібний підхід для роботи з новачками.
Всім привіт!
В агенції працюю більш як 5 років і хотів би поділитися своїм досвідом.
Сюди я приходив на позицію Junior PM, зараз Strong Middle PM, і цей час став для мене не лише професійним, але й особистісним зростанням. Я здобув тут великий досвід, адже за цей період я отримав змогу глибше зрозуміти та опанувати всі тонкощі діджитал маркетингу.
Також, хочу відзначити, як компанія проявила себе під час викликів, які принесли нам карантин і війна. Webpromo не лише витримала ці важкі випробування, а й продемонструвала максимальну лояльність та підтримку своїм працівникам. Компанія забезпечила стабільність та комфорт, що безперечно підкріпило мою відданість та мотивацію працювати далі.
Одним зі значних переваг роботи в Webpromo є гібридний графік, який дає можливість поєднувати роботу в офісі та віддалено. Це дозволяє зберігати баланс між професійним і особистим життям, що є великим плюсом.
Корпоративна культура в Webpromo мене справді вразила, оскільки я раніше не зустрічав подібного на своїх попередніх роботах. Атмосфера всередині колективу підтримується завдяки різноманітним спільним заходам — від освітніх та розважальних до професійних івентів. Святкові подарунки та корпоративи також грають важливу роль у зміцненні командного духу. Особливо варто відзначити ставлення керівництва до співробітників: завжди є можливість поділитися новими ідеями для проєктів або обговорити важливі професійні питання.
Стосовно розвитку, важливо сказати, що частиною Webpromo також є академія webpromoexpert, що дасть Вам можливість отримати безкоштовно доступ до великої кількості курсів зі спікерами. Що в свою чергу дасть тобі крутий буст в знаннях та розвитку
Зараз компанія зазнає змін, але процеси ще не ідеальні. Іноді це може призводити до затримок у роботі. Але, я вважаю, що це нормально, оскільки помічаю прогрес у процесі змін.
Це класне місце для кар’єрного зростання та професійного розвитку у сфері цифрового маркетингу. Webpromo надає відмінні можливості для розвитку, підтримує своїх співробітників і створює атмосферу, що сприяє швидкому розвитку.
Також слід усвідомлювати, що робота в клієнтському сервісі є певним викликом, що передбачає стрес і відповідальність, пов’язані з результатами, що впливають на дохід клієнта який в свою чергу відображається на лояльності, настрою клієнта
Маю надію мій відгук тобі допоможе прийняти рішення стосовно майбутньої роботи!)
В компанії WebPromo я працював 7 років, з 2017 по 2024.
За цей час вдалося здобути безцінний досвід та глибоке розуміння в сфері цифрового маркетингу. Останні 3 роки я очолював відділ PPC, де ми реалізували багато успішних проектів для клієнтів з різних галузей.
В компанії я пройшов багато етапів, переживаючи і частково ініціюючи зміни, які рухали нас вперед. Згадую про це з теплотою та посмішкою )
З командою керівників ми намагалися створювати для команд умови, які дозволяють зростати професійно та, окрім роботи на результат клієнтів, підтримувати здорову атмосферу та командний дух.
Високий рівень експертності команди, постійне навчання та обмін знаннями створюють середовище для реалізації амбітних планів.
Завдяки цьому у відділі PPC було виховано багато прекрасних спеціалістів, які або доросли до найвищих позицій у департаменті, або перейшли в інші, амбітні та масштабні проєкти.
Протягом роботи в компанії я познайомився з великою кількістю крутих людей, з якими ми працювали як колеги, або як партнери при реалізації рекламних кампаній.
Ці звʼязки перетворилися або на міцну дружбу, або на цінні контакти, які допомагають мені рухатися вперед та розвивати власні проєкти.
Схожий шлях проходило багато моїх колег, адже клієнти компанії — це топові компанії України та відомі міжнародні бренди, а співробітники інших відділів — професіонали своєї справи!
Окрім агенції важливо відзначити академію WebPromoExperts, яка є частиною Webpromo Group.
Ви зможете отримувати доступ до великої лінійки курсів з досвідченими спікерами, а також за бажання отримати додатковий досвід та доходи від лекторської діяльності.
Дякую усій команді академії за багато років неймовірної та продуктивної співпраці )
Враховуючи весь мій досвід, рекомендую WebPromo як місце для кар’єрного зростання та професійного розвитку у сфері цифрового маркетингу, і вважаю компанію особливо цінним роботодавцем для спеціалістів початкової кваліфікації.
Тут ви зможете швидко прокачати скіли та підвищити свій професійний рівень і ринкову цінність.
Для досвідчених спеціалістів, які не працювали в великих агенціях, робота може стати викликом, який відкриє для вас інші підходи та розширить сприйняття професії.
Головне — мати бажання працювати, горіти digital та прагнути до найкращих результатів )
Я працюю в Webpromo з 2021 року. Вважаю, що мені пощастило при кардинальній зміні професії потрапити саме в цю компанію. Webpromo — вдале місце для розвитку. Тут надають можливості для зростання не на словах: є безкоштовні курси Академії та внутрішня база знань, кожен може проявити себе. За майже три роки я виросла до заступниці головного редактора. Але не забуваємо, щоб мати успіхи, потрібно докласти трішки власних зусиль.
Крім цього, в компанії є корпоративна культура, що сьогодні для українського бренду надважливо. Webpromo має цінності, схожі з моїми, тому у нас склався метч 🙂
Всем привет! Хочу поделиться своим позитивным опытом работы в Webpromo.
Проработал в этой компании 3,5 года на позиции Sales, позже стал TL в Sales отделе.
Скажу честно на начальном этапе приходил в Webpromo с огромным скептицизмом, так как ранее работал в маркетинговом агентстве и прекрасно понимал структуру подобных компаний.
Но все собеседования прошли на лайте, без тупых вопросов и в дружественной атмосфере, это меня и подкупило тогда).
Во время моей работы в компании был нереально крутой коллектив, с крутыми хедами по всем направлениям которые реально интегрировали свою экспертизу в проекты и это давало результат.
Также мне импонировала общая дружественная атмосфера и человеческий подход ко всем вопросам, даже когда у меня были разногласия по проектам или подготовке, моё мнение всегда учитывалось и принималось во внимание для решения всех рабочих моментов которые возникали.
Компания достаточно гибкая и ориентирована на результат, открывает хорошие возможности для развития в Digital маркетинге, если вы реально делаете результат будете хорошо зарабатывать).
Працюю в компанії Webpromo 5 років на посаді РМ Strong Middle.
Хотів поділитись чесним досвідом для людей які зараз вибирають компанії для подальшої роботи.
Почну з самого початку.
Мій шлях у Webpromo почався 2019 році на посаді assistant PM без досвіду робіт в Digital. (раніше працював барменом протягом 3 років)
На етапі моєї інтеграції та адаптацій, мені надили всі доступи до бази знань для навчання.
Вже через рік я зміг повноцінно захистити ці знання, та вже працювати з клієнтами і розвивати проекти на посаді РМ Junior.
Webpromo завжди надає нову інформацій для навчання, курси від нашої академії, вебінари. Що дає змогу бути професіоналом в цій галузі і швидко рухатись по градації вище.
За час моєї роботи в компанії, я застав два дуже стресових моменти:
1. Початок Ковіду
2. Початок повномасштабної війні.
Компанія знайшла шлахи утримати майже весь штат працівників, та адаптуватись до нових реалій. Я для мене було цінним.
В 2024 році була впроваджена нова мотивація, де почали отримувати додаткові бонуси)
Для нових працівників які тільки доєднались в компанію, відділ HR зробив топовий ресурс «База знань» який закриває повне розуміння роботи компанії.
Також, хочу зазначити, що в офісі зробили все максимально для повноцінної роботи ( світло, інтернет, вода) . В умовах реалій з відключенням світла, я можу спокійно приїхати в офіс і працювати, не думаючи про пошук інтернету десь біля дому.
Колектив:
За всю історію роботи в різних компаніях, можу з упевненістю сказати, що в Webpromo максимально дружній колектив. Та атмосфера яку я відчув ще у 2019 році, протягом 5 років в компанії, ця атмосфера залишилась ( незважаючи на зміни між відділами).
Сподіваюсь мій відгук допоможе тим, хто зараз шукає собі компанію для подальшої роботи)
Працюю у Webpromo майже 1,5 року на позиції редактора (копірайтера) блогу. З перших днів роботи компанія мене здивувала у найкращому сенсі цього слова, і продовжує дивувати і сьогодні.
1. Перше, що варто виділити, це колектив. За весь період не було жодного разу, коли колеги відмовили б у пораді або допомозі. Всі люди — справжні фахівці своєї справи, які готові підтримати, похвалити та вислухати. При цьому до твоєї думки прислухаються, а ідеї реалізуються.
2. Професійне зростання. На початку співпраці у мене було мало досвіду у диджитал-маркетингу. Натомість курси від Академії, офлайн та онлайн івенти, воркшопи та просте спілкування за кава-брейком допомагають постійно підвищувати експертизу. Це відображається і на задачах: ти не стоїш на місці, і по мірі професійного зростання отримуєш нові, більш складні (але цікаві) таски. Для мене, як для творчої людини, дуже важливо не стояти на місці та пробувати себе у нових форматах.
3. Умови роботи. Гібридний формат відвідування офісу допомагає тримати контакт із колегами, а також не сходити з розуму вдома при відключеннях світла 🫠 до того ж, офіс обладнаний всім необхідним для комфортної роботи. Кавою та чаєм вже нікого не здивуєш, а от наявність безперебійного інтернету та світла — ось це вже рівень!)
4. Корпоративна культура. Саме вона мене здивувала, адже на попередніх місцях роботи із цим не стикалася. Це відображається на атмосфері всередині колективу, яку зміцнюють спільні івенти (освітні, розважальні, професійні), подарунки до свят та корпоративи. Варто зазначити і про ставлення керівництва до співробітників: завжди можна запропонувати нові ідеї щодо проєктів та обговорити «наболіле» професійне питання.
Підсумовуючи, у Webpromo все робиться на найвищому рівні не тільки для клієнтів, а ще й для співробітників. Це комфортне місце, де ти можеш зростати професійно, і тебе за це цінуватимуть і мотивуватимуть. Впевнена, що це — лише початок, і далі компанія ставатиме лише кращою!
Працювала в компанії на позиції Junior SEO трохи більше року — враження неоднозначні. Почну з хорошого:
1. Для новачків у цій сфері — це дуже хороше місце: тут дають хороші фундаментальні знання, і за 3 місяці можуть з нуля зробити доволі хорошого спеціаліста. До того ж, компанія оплачує навчання у своїй же академії, що не може не тішити.
2. Дружній колектив. Не можу говорити за інші відділи, але у відділі SEO всі готові прийти на допомогу, чи щось пояснити.
З хорошого — напевно все. Перейдемо до того, що залишило негативні враження:
1. Заробітня плата. Будемо чесними, ми всі працюємо не за ідею. У Вебпромо ще на співбесіді попереджали, що зарплата не конкурентна — тому я знала на що йду. Для новачка у SEO це і так було добре — здобувати знання і при цьому ще й отримувати кошти. Але у Webpromo ще треба поборотися за свою зарплату — кожен місяць було щось не так — то не порахують якийсь проект, то щось зайве нарахують — ще той квест. До речі, минуло майже три місяці, як я пішла з компанії — а мені ще досі не виплатили всі кошти. До того ж, немає жодних гарантій, що ви вийдете на ту заробітну плату, яку вам обіцяли рекрутери.
2. Офісні дні. Це дивно звучить, але у Вебпромо двічі на тиждень ти зобовʼязаний ходити в офіс. І аргументи про проблеми з транспортом (після того як перестала працювати частина синьої гілки в Києві) — не працюють. Як на мене, немає жодної необхідності змушувати працівників відвідувати офіс (Зважаючи на те, що інтернет працює через раз, і не завжди є світло).
3. Відсутність комунікації з керівництвом. Є якась поверхнева ілюзія, ніби керівництво дослухається до ваших думок та ідей — з вами спілкується hr, запитує, що вам не подобається — але, по факту, жодних істотних змін не відбувається.
Підсумовуючи:
Компанія дає хороший розвиток і підтримку на старті, є можливість опанувати сферу маркетингу з нуля. Колектив завжди прийде на допомогу, якщо щось не зрозуміло. Але зважаючи на вищезгадані недоліки, вигорання від такої роботи прийде дуже і дуже швидко.
Окремо вже є свіжий статус по оплатам.
Затримка виплати оплати повязана з 1 проєктом, котрий ти рахувала за КП.
Нарахування бонусу йде по факту отримання оплати, інформація про актуальний статус оплат в тебе є і керівник з тобою в діалозі і дата коли ми очікуємо 2 частину по твоєму бонусу, котрий мав зайти ти точно знаєш цей статус.
Окремо ти задавала питання, по проєкту, котрий ми стартували по роботам після твого звільнення. Ми не нараховуємо бонуси, якщо проєкт залучається після того, як спеціаліст завершив співпрацю з компанією.
Окремо важливо, аби в коментарях було включено питання, по роботам, котрі не були виконані згідно планів, котрі були в твоїй роботі, було б добре теж додати дану інформацію.
+ формат звільнення, без відпрацювання двох тижнів, оскільки для тебе було критично по срокам перейти в нову компанію, було погоджено додатково.
У компанії працюю з 2018 року, на поточний момент це 5 років і 2 місяці. Починав свій шлях від Junior SEO фахівця, зараз перебуваю на позиції SEO Team Lead, з портфелем клієнтів топ-сегмента компанії Webpromo. Упродовж цього шляху, можу зі стовідсотковою впевненість підкреслити такі позитивні риси, яким компанія відповідає і мені дуже імпонує:
— Гнучкість. Як у плані масштабування/зміни внутрішніх процесів, так і в плані ставлення до співробітників. Компанія йде на зустріч і готова пропонувати або знаходити альтернативні шляхи. Наприклад, у 2019 році в мене був релокейт з України в іншу країну, де я і живу донині. На той момент, принаймні у відділі SEO не було алгоритмів роботи віддалених співробітників, але... як результат: у той момент часу наші шляхи з Webpromo не розійшлися, а були знайдені альтернативи.
— Експеременти. Насамперед це стосується проєктів компанії. Якщо є нестандратні, експериментальні роботи, що виходять за рамки стандартних SEO робіт, але можуть бути застосовані в конкретному проєкті — це все можна здійснити в рамках роботи, тим самим підвищивши свій скілл як фахівця. Звичайно, це не вимога, а тільки якщо є бажання на подібне у фахівця.
— Кар’єрне зростання. На прикладі мене, можна переконатися, що якщо вірити Лінкедіну — цілком можна пройти шлях від самого початку в SEO до тімліда, в рамках однієї компанії та всього за 2 роки і 7 місяців. Крім того, є можливість розвитку і в суміжну галузь, наприклад, лектором на seo-курсах у WebPromoExperts.
— Внутрішня атмосфера. Напевно, саме цього мені найбільше і не вистачає після релокейту. Час, проведений в офісі — один із найкращих саме через якийсь внутрішній вайб, за яким я дуже сумую. Але, коли відвідую Київ, із величезним задоволенням заїжджаю до офісу, щоб цим вайбом підживитися на майбутнє 🙂
Підбивши підсумок, можу з упевненістю сказати, що Webpromo — компанія, яка підійде фахівцям, як для старту своєї кар’єри, так і для розвитку вже наявної. А всі необхідні для цього інструменти, тут є!
Працював в компанії більше 4 років 👨💻
У компанії відчуваєш себе наче у справжній сім’ї — всі відкриті, дружні, завжди допомагають розвиватись та рости у професійному плані)
Є можливість працювати з цікавими та масштабними проектами, які надали мені безцінний досвід в діджитал маркетингу та менеджменті! Останній рік активно залучали проекти з іноземних ринків, тому появились нові задачі та челенджі, які ще більше бустанули розвиток компанії.
Великим плюсом є доступ до навчання у власній академії, де можна якісно прокачати хард скіли.
Вебпромо це місце де ви зможете отримати максимальну підтримку, навчання, менторство, заряджену робочу атмосферу та круту команду, але водночас від вас також будуть очікувати віддачу в проектах, результат та постійний розвиток!
Я щасливий, що був частиною команди Вебпромо і впевнений, що вони досягнуть всіх поставлених цілей! 🚀🚀🚀
Работаю в компании уже 1 год. Для меня при выборе компании очень важна атмосфера в офисе и в целом корпоративная культура, так как я редко меняю место работы. В Webpromo мне нравится как выстроены процессы внутри компании как между отделами, так и между руководителем и его командой, а в этой компании именно команда, а не подчиненные. Условия труда на уровне, а возможность воплощать свои идеи это отдельный плюс гибкости мышления руководства. Еще один огромный плюс, что несмотря на то, что компании уже более 10 лет она продолжает активно развиваться и расти. Тот редкий случай, когда спустя столько времени работы на рынке, процессы не погрязли в бюрократии, а коммуникация осталась простой и понятной.
Работаю в компании уже почти 2 месяца. При выборе ориентировалась, в первую очередь, на наличие корпоративной культуры. Если вы работали там, где ее нет, то сразу поймете, почему это важно. Потому что там, где есть КК, все остальное (гармоничные отношения с руководством, фидбэк, достойная зарплата, комфортные условия труда) само собой разумеющееся. И спустя это время могу подытожить — Webpromo полностью оправдали мои ожидания! У нас сложилась очень крутая командная работа, где у каждого есть право голоса и возможность высказаться, а также необходимые условия для профессионального развития. Обо мне заботятся и, к счастью, не только на словам. Спасибо, ребята, что мы теперь вместе! Вы — ТОП! :)
Однажды проходил собеседование на PM. Пообщались офлайн с HR. Первое впечатление было не плохим до тех пор, пока не начали задавать вопросы с листочка и по скриптам. Личное мое предположение, что HR совсем не заинтересован в квалифицированых кадрах и плохо знает в ком нуждается компания.
Договорились в конкретный день получить фидбек. Начали тянуть резину. При том что я каждый раз я напоминал о себе. В течении пару недель я добился ответа: «Вакансия на холде»
Ок. Без вопросов.
Спустя пару месяцев, мне вновь пишет тот самый HR и предлагает пройти собеседование онлайн. Я сказал что уже проходил не так давно и есть ли смысл начинать все сначала, может сразу к след.етапу?
На что в ответ я услышал что вакансия под новый проект не связана с прошлым.
Снова все тоже самое с вопросов...
Договорились когда я смогу получить фидбек.
И тут такая же история. Игнор. Игнор на мои сообщения. В течении нескольких дней, ответ «Извините, ещё не готовы»
Снова игнор.
В результате моя кандидатура не подошла.
Когда я спросил по каким критериям не подошёл (для себя понимать, а опыта у меня более 6 лет) снова игнор.
Итого.
Даже если бы я попал на эту вакансию, перед руководителями поднял бы вопрос о некомпетентности конкретно HR.
Это лицо компании, человек который должен давать ответы на вопросы, задавать правильные вопросы, набирать специалистов и сопровождать диалогом людей с которыми работает.
О компании в целом ничего не скажу, но явно сотрудников не ценят и имеют высокий коэффициент текучки кадров.
Цени своё время и других.
У меня все.
Натан, здравствуйте .
Большое спасибо за Ваш сигнал .
Для меня такие моменты действительно недопустимы , ведь мы ценим время наше , клиентов и коллег .
Если говорить про Ваш частный случай , я отдельно дополню информацией .
Мы действительно открыли позицию PM , но к сожалению во время карантина была большая зона неопределенности и мы посоветовавшись о новой позиции , приняли решение остановить поиск кандидатов , по этому не дали ответ сразу .
По второй позиции , мы ищем кандидата по ведению клиентов в digital .
Задачи которые относятся к данной позиции , существенно отличаются от Вашего опыта , по этому данная позиция не соответствует тому что Вы ищите ( это отдельно обсудили ) .
Я приношу извинения за длительную обратную связь от нас и это действительно неправильно , данный момент учту и исправлю в процессе .
По вопросу анкетирования — мы используем пул вопросов и фиксируем ответы для следующего этапа , нам важно не упускать детали , по этому к квалификации рекрутера этот вопрос не относиться .
Спасибо что указываете на наши ошибки , для меня это важно и учитывая обратную связь я могу фиксить упущения .