Працюю Software Engineer в компанії «Web Legends» і можу сказати, що дуже задоволена як умовами, так і командою. Процес найму був швидким — отримала фідбек у короткі терміни, саме інтерв’ю пройшло в позитивному ключі, було цікаво поспілкуватися з майбутніми колегами ще до старту роботи.
В середині компанії панує відкрита атмосфера: тіммейти завжди готові допомогти, обговорити будь-які ідеї чи пропозиції. Це реально цінується. Проєкт цікавий, технології сучасні, команда професійна й приємна у спілкуванні.
Загалом, дуже рада бути частиною цього колективу. Рекомендую!
Працюю в компанії «Web Legends» майже півроку, тому можу вже написати доволі об’єктивний відгук.
Процес рекрутингу був доволі швидкий та професійний. За два тижні пройшла 4 етапи співбесід. На інші позиції, на скільки я знаю, етапів менше. Дуже оперативно отримувала фідбек по попередньому етапу. Крім того, рекрутер Вікторія кожного разу перепитувала мене про мої враження від етапу співбесіди.
Перший місяць-півтора, відверто кажучи, було дуже важко. Дуже великий та складний проект, велика команда (близько 20 людей). Але саме команда допомогала мені якомога швидше опанувати все та максимально швидко заонбоардитись. І цю підтримку я в принципі щоденно відчуваю на проекті. І не тільки по відношенню до себе, але й по відношенню тіммейтів один до одного. Не просто група людей, яка працює над одним проектом, а справжня Dream Team :)
В компанії лінійний менеджмент. Це означає, що до кофаундерів компанії я можу звернутись з будь-яким питанням і максимально швидко отримати відповідь, допомогу або пораду. Повна відсутність бюрократії, тайм трекінгу, максимальна лояльність та гнучкість до співробітників.
Загалом, можу сказати, що мені дуже пощастило бути частиною цієї команди!
Мав досвід проходження процесу найму в цю компанію двічі, і, на жаль, враження залишилися негативні.
Перший раз після трьох етапів співбесід і тривалого очікування (близько трьох тижнів) виявилося, що компанія шукає більш сеньйорного спеціаліста. При цьому ця інформація не була озвучена заздалегідь, що могло б заощадити час обом сторонам.
Другий раз процес зайняв ще більше часу — майже місяць, і врешті-решт після пропозиції, яка
була з боку самої компанії до мене, несподівано заявили, що рівень англійської та досвід не відповідають вимогам. Це було особливо дивно, оскільки вся інформація була зазначена в резюме та профілях, доступних для перегляду з самого початку.
Висновок: якщо ви плануєте подаватися, будьте готові до тривалого процесу (може зайняти місяць і більше) та можливих неочікуваних змін у вимогах компанії на фінальних етапах.
Вітаю, Артеме.
Дякую за відгук. Пошук кандидата на цю вакансію сильно затягнувся, і ми мали б забезпечити тебе більш чітким зворотнім звʼязком. Нажаль, протягом тривалого часу ми так і не зустріли кандитата, який відповідав би нашим очікуванням в повній мірі, зрештою ми були вимушені переглянути наші вимоги до кандидатів на позицію.
Бажаю успіхів в пошуках роботи.
Відгук негативний. Проходив співбесіду з початку з HR, потім через кілька днів технічна співбесіда. На технічному інтерв’ю, яке до того ще й затягнулось замість запланованої години на 1.5, повідомили що дадуть відповідь протягом