WE/AR Studio

Київ

30 жовтня 2024 17:45

Yevhenii Parhomenko, CEO в Webrhinoc

Працював із компанією WeAR Studio над кількома проєктами, і це був надзвичайний досвід! WeAR — це не просто місце роботи, а команда справжніх професіоналів, де кожен підтримує та надихає на розвиток. Атмосфера тут чудова, дружній і згуртований колектив, де кожна думка має значення. Особливо хочеться відзначити Дашу, засновницю компанії, яка не тільки створила WeAR, але й наповнює її своєю енергією та креативністю. Вона справді вірить у команду і в кожного з нас, відкрито ставиться до нових ідей і завжди готова підтримати ініціативи, а також це — довіра.
У WE/AR немає обмежень, є повна свобода для самовираження, і це дає можливість розкривати свій потенціал. Проєкти, з якими довелося працювати, вражають своїм рівнем і цікавістю, кожен із них — окремий виклик, але завдяки підтримці команди ми завжди досягаємо крутих результатів. Компанія створює комфортні умови для роботи, завжди вчасно виконує зобов’язання та готова вислухати будь-які побажання. WeAR — це неймовірний досвід і щира вдячність за все, що я отримав тут ❤️