Працюю SEO копірайтером вже майже два роки. За цей час отримав безліч досвіду через проєкти та клієнтів найрізніших індустрій. Тут ви знайдете можливості для розвитку як спеціаліст та навіть зможете змінити кваліфікацію. Також хочу відмітити комфортні умови роботи, зручний гнучкий графік за який ви зможете домовитись та навіть поєднувати роботу з навчанням. Ну і найголовніший плюс це команда з товариських фахівців, що трапляється не часто.
Працюю в компанії вже певний час на посаді UX/UI Designer і можу сказати, що досвід роботи позитивний. На початку було трохи важко втягнутися, але команда завжди допомагала та відповідала на всі питання. За цей час вдалося попрацювати над різними проєктами, отримати новий практичний досвід і покращити свої професійні навички. Подобається атмосфера в колективі, комфортний офіс і відкрите спілкування як з колегами, так і з керівництвом. Можу рекомендувати компанію тим, хто шукає комфортне робоче середовище та дружню команду.
Робота в WayDigit на посаді Junior Full Stack Developer залишає виключно позитивні враження. Тут є можливість працювати над цікавими проєктами, постійно вдосконалювати свої навички та отримувати цінний практичний досвід у frontend і backend розробці. Особливо хочеться відзначити дружню атмосферу в команді та готовність колег завжди допомогти й поділитися своїм досвідом.
Стажування в WayDigit на посаді SEO-копірайтера залишило виключно приємні враження! Я отримав чудову нагоду опанувати основи створення якісного контенту та глибше зрозуміти специфіку медійного простору.
Особливо вражає дружня атмосфера в команді та підтримка менторів, які завжди були готові допомогти. Дякую WayDigit за можливість познайомитися з професією та отримати перший практичний досвід!