7 лютого 2023 17:33
Сьогодні якраз два роки як я прийшов до Waverley, тому вирішив залишити свій відгук. Це моя перша робота у IT та я дуже радий що зробив цей вибір. Компанія дуже допомогла швидко адаптуватися та розвиватися у вибраному напрямку. Хотів би виділити:
— Компанія дуже вдало поєднує індивідуальний підхід з побудовою процесів, чого не знайдеш ні компаніях тисячників ні в маленьких компаніях;
— Згуртоване ком‘юніті, що дуже пізналося у біді: досі згадую 24 лютого і дорогу з Харкова до Львова, ще раз дякую за допомогу, а Львів’янам за гостинний прийом;
— Офіс незламності у Львові — Старлінки, Екофлоу, генератори дозволяють не думати про відсутність інтернету, електрики;
— Можливість працювати віддалено, компенсація за коворкінги та Responsible Freedom;
— План розвитку з урахуванням твоїх побажань та підвищенням компенсації при досягненні цілей;
— Готовий допомогти та відкритий до спілкування менеджмент на всіх рівнях HR, PM, Competence Lead;
Ще багато чого можна перераховувати: медичне страхування, корпоративи, подарунки від компанії, Speaking Clubs та інше, але й так зрозуміло, що я не хвилини не пошкодував, що вибрав Waverley!