Бажаю міцного здоров’я)
Хотів би поділитись власним відгуком по співпраці з Vyriy.
Публічність — це одна з найбільших переваг (особисто для мене) серед інших miltech-компаній. При виборі зважав на бренд роботодавця «за кулісами».
Нещодавно я успішно завершив випробувальний термін, тож, вважаю, що буде доречним, якщо поділюсь цим з усіма.
Вирій — який він на моєму досвіді?
— [відвертий]. ціную те, що в компанії тобі одразу говорять чесно: легко не буде, але можливість вирости буде 100% (я, як людина, яка змогла успішно за тритижневий термін випробувати декілька напрямів та через 2 місяці завершити випробувальний термін на бажаній посаді — тому живий приклад);
— [амбітний]. варіативність задач та рівень відповідальності — це те, що одночасно і приваблює, і лякає. на відміну від звичної комерції, є розуміння, що результат роботи допомагатиме впливати на військо;
— [людяний]. було б дивно, якби я, будучи рекрутером, не підняв тему людяності в компанії. не буду лукавити, що іноді масштаби команд можуть лякати, особливо, якщо до цього Ви працювали тільки у маленьких колективах, але усіх об’єднує одна проста річ — цінності. тут точно знайдуться люди, які підтримають не тільки в контексті робочих питань. в мене навіть неформальний кум з’явився...
Переконаний, що у когось може бути як схожий досвід, так і кардинально інший.
Я сам людина, яка потрапила у Вирій не з першого разу, але з впевненістю скажу, що другий шанс перевершив усі мої очікування і кажу я це точно не тому, що це якось вплине на мою подальшу роботу в цій компанії.
Тож, якщо Ви раніше мали не супер позитивний досвід, моя щира рекомендація — дайте другий шанс ;)
відгукнувся на позицію де проходжу по всім параметрам і маю релевантний досвід, провів зустріч з рекрутером 09.04 і все було добре. Рекрутер пообіцяв надати надати фідбек 13.04, а саме призначити наступну зустріч з директором, фідбек я так і не отримав. Вирішив уточнити самостійно чи буде наступна зустріч, але у відповідь повний ігнор.
Як вже і казав по вім вимогам проходжу і маю релевантний досвід і в мене реально було бажання та ідеї, як я можу допомогти компанії на даній позиції, але я не ввжаю що це так тяжко відповісти у вотсап «що ми не можемо запропонувати співпрацю», це означає лише що процес рекрутингу тут є хаотичним і про системний підхід мова не йде(
Доброго часу доби. Хотів би поділитись і своїм досвідом проходженням співбесіди з компанією Vyriy. Точніше, співбесіди, навіть по факту і не було. Почалося все з того що подавши заявку на вакансію Операційного менеджера, мені зателефонував рекрутер Віталій в середу 22.04.26, та запропонував призначити відео дзвінок для обговорення деталей позиції, та мого досвіду. Призначили початково даний дзвінок на четвер 23.04.26 о п’ятій годині вечора. Час та день співбесіди, а також пошту для інвайту підтвердили у Whatsapp чаті. Підключившись у зазначений час, та прочекавши 15 хвилин, а також, двічі написавши вищезазначеному Віталію, я вийшов з мітінг руму адже, ніхто мені не відповів та не підключився на дзвінок. Також, ніхто не зв’язався та не попередив про можливу затримку або ж відміну вищезазначего дзвінка. Наступного дня, в п’ятницю 24.04.26, Віталій написав у WhatsApp, далі цитата: «Вітаю, перепрошую за цю ситуацію, був на лікарняному, можливо буде сьогодні зручно?»...
І на цьому етапі можна було б відмовлятись від продовження, бо будучи на лікарняному один день, людина в стані повідомити про перенесення дзвінка, але я все ж таки вирішив дати шанс, та погодився призначити співбесіду, на що Віталій погодився. Призначили ми її на вівторок 28.04.26 о п’ятій годині вечора за Київським часом. І, чомусь, не дуже здивувався, коли зайшовши на дзвінок у зазначений час, на ньому знову нікого не було протягом 17 хвилин. На цей раз я вже нічого не писав Віталію, вирішив написати тут. Можна було б подумати, що о зазначеній годині столиця потерпала від масштабного авіаудару, але ні. Наліт шахедів був, але за даними з офіційних джерел ніхто не постраждав, і наліт був з другої години дня, до приблизно пів на четверту, тому цей чинник якби і повпливав, то часу щоб повідомити про зміни, так само було достатньо.
Я нікого не звинувачую, і не закликаю до якихось висновків, цей відгук несе лише суто інформативний характер про мій процес «проходження» співбесіди в даній компанії для тих, хто в майбутньому можливо так само буде проходити тут співбесіду та рекрутинговий процес, адже рекрутер та рекрутинговий відділ є обличчям компанії.
Сподіваюсь для когось він буде корисним!
З повагою!
Вітаю, Андрію!)
Дякуємо вам, що поділились з нами процесом взаємодії з командою рекрутингу. Ми уважно ставимося до таких звернень, адже для нас принципово, щоб комунікація з кандидатами була коректною, своєчасною та заснованою на взаємній повазі.
З нашого боку, приносимо вибачення за витрачений вами час. Подальшу комунікацію продовжить з вами наш Head of recruitment Маргарита.
Сподіваємось, що співпраця буде комфортною!