7 серпня 2025 22:09
Привіт! Мене звати Максим, я працюю у студії трохи менше ніж пів року на посаді технічного 3D-художника дистанційно. Мені дуже подобається тут працювати, у нас чудові колеги, з якими приємно спілкуватися та легко працювати. Досвідчені QA завжди готові допомогти, дати пораду або фідбек не тільки по задачах, а й загалом. Також в нас неймовірно круті проджект-менеджери, які завжди на зв’язку та допомагають розібратись із будь-якими питаннями.
На початку було трохи складно адаптуватися до нового проєкту, бо раніше мав небагато досвіду з деякими речами. Але з часом, завдяки підтримці команди, усе стало зрозуміліше, і тепер робота йде набагато легше та впевненіше.
Завдання дуже цікаві, і кожне з них дає новий досвід, якого я ще не мав раніше. У майбутньому дуже хотілося б побачитися з командою вживу та працювати разом в офісі над ще більш крутими проєктами.
Я радий бути частиною VSQUAD і з нетерпінням чекаю на нові можливості для розвитку разом зі студією!:)