VSQUAD studio

Дніпро, Варшава (Польща)

2 січня 2024 19:46

Arsentii Pavlov, 3D Artist в VSquad

У VSQUAD я зараз займаю позицію 3D художника та відповідаю за створення 3D ассетів за концептами.
Співбесіда та початок роботи були дуже позитивними. Співбесіда була детальною та цікавою, що створило в мене враження, що я стаю частиною дружелюбної та кваліфікованої команди. Початок роботи пройшов гладко, завдяки чудовій підтримці від колег та професіоналізму ментора.
Я вже працюю у Віскваді протягом шести місяців. За цей час я встиг спільно з командою попрацювати над кількома захопливими проектами. Мій ментор та лідер проекту завжди були готові допомогти та поділитися досвідом, завдяки цьому я отримав багато цінного досвіду, здобув нові навички та вдосконалив свої професійні вміння.
Студія має максимально гнучкий робочий графік, в наслідок чого художники мають можливість більше концентруватися на якості створюємого ассета.
Колектив у VSQUAD — це справжня команда професіоналів, яка діє як єдиний механізм. Атмосфера в компанії завжди наповнена позитивом та взаємодопомогою. Я вдячний за можливість працювати в такому вдосконаленому середовищі та дуже пишаюсь тим, що можу бути частиною цієї відмінної команди, і з нетерпінням дивлюся на подальші спільні досягнення.