14 грудня 2023 13:42
Я в VSQUAD обіймаю посаду 3D-художника
Моя основна відповідальність — розробка
одягу, або персонажів по концепту, які іноді малюють наші талановиті концепт художники.
Співбесіда була захоплюючою та позитивною. Початок роботи виявився неймовірною можливістю розвивати свої творчі навички та співпрацювати з талановитими колегами.
Я вже працюю в VSQUAD чотири місяці, і кожен день приносить нові враження та виклики.
Мій досвід співпраці з колегами вражає позитивно. Ми створюємо дружню та творчу атмосферу, де кожен може вносити свій внесок.
В VSQUAD я отримав можливість працювати над різноманітними проектами, що дозволяє мені постійно розширювати свої творчі горизонти та поглиблювати навички.
Мій особистий внесок у VSQUAD полягає в тому, що я намагаюся вносити свою унікальність у кожен проект, роблячи з великою вдячністью за можливість працювати над проектом.
Робочий графік в студії дозволяє максимально концентруватися на творчому процесі, забезпечуючи гнучкість
Колектив в VSQUAD — В VSQUAD працює дивовижно різноманітна та талановита команда. Кожен учасник вносить свій неповторний внесок у творчий процес. Ми об’єднані спільною любов’ю до індустрії та бажанням створювати вражаючі та неповторні проекти. и не тільки працюємо разом — ми творимо разом. Наша команда — це спільнота, де довіра та взаєморозуміння роблять свою справу. Ми поділяємо ідеї, навчаємо один одного, і разом створюємо щось, що перевертає уявлення про те, що можливо в індустрії.