Працюю бізнес аналітикинею в компанії 1.5 роки, час пролетів дуже непомітно. Надзвичайно тіушсь, що потрапила саме у Volpis.
— Компанія зараз досить невелика і доводиться спілкуватись майже з усіма на різних етапах своєї роботи. Кожного разу дивуюсь від того, що зі всіма надзвичайно комфортно, ніби особливий селективний підхід використали :)
— У нас стався максимально крутий метч по цінностях та підходах до роботи, тому це основний мотиватор бути та розвиватись разом з компанією. Особливо ціную те, що не лише нас обирають клієнти, а й ми їх, тому не доводиться працювати над емоційно травматичними проектами.
— Також для мене важлива складова — це соціальна відповідальність компанії. Я прийшла у Volpis з початком повномасштабного вторгнення і за весь цей період вже й не перерахую, скільки маленьких, великих, публічних і не дуже ініціатив імплементували від імені компанії.
— І, мабуть, найважливіше: менеджмент компанії. За роки роботи до Volpis доводилось працювати з приємними керівниками, які абсолютно хаотичні й безвідповідальні, або ж з такими, що мають абсолютно протилежний набір характеристик. Так сталось, що у Volpis ідеальний баланс приємності, вимогливості та відповідальності за свою роботу та компанію.
Так що highly recommended, будемо раді бачити у своїй команді відповідальних, працьовитих знавців своєї справи :)
Вже ось буде 2 роки як я працюю в Волпіс як iOS Developer і можу сказати наступне:
— компанія розглядає в Вас людину/особистість/професіонала
— комунікація в компанії добре налажена, легко знайти зв’язок по необхідності, панує професійна та дружня етика
— проекти різноманітні, з різними цілями та задачами, але більш захоплює те, що компанія старається слідувати останнім технологіям и використовувати сучасні інструменти, також дослухаються до розробників, коли мова йде про щось дійсно нове та круте
— окрім повсякденних тасок, компанія розробляє PDP на запланований термін, також виділяє час в робочі години для вашого персонального розвитку, і на прикінці визначеного терміну без нагадувань проводить підсумковий міт, на основі якого визначаються ваші успіхи та можлива переоцінка
— компанія покриває витрати на ваше здоров’я, спорт, навчання та купа приємних подарунків на свята
— помітно, що компанія має стимул для покращення та автоматизації процесів
— немає ніяких трекерів, тотального контролю, все побудовано на відповідальності та відданості роботі, і при цьому всі процеси працюють як треба
— насправді за 2 роки не виникало ніяких проблем та неприємних відчуттів
— Відчувається, що для компанії співробітник є одним з найважливіших пріоритетів, це особливо відчутно було під час війни(компенсації, релокейти, психологічна підтримка та інше)
Так тримати Volpis!
Близько року назад я прийшла в компанію, як Junior Strong UI/UX Designer. Можу сказати впевнено, що Volpis просто найкраща компанія, в якій я працювала so far. Тут дружній колектив, безліч цікавих проектів, постійний розвиток та круті івенти.
За час війни компанія показала себе ще з кращої, адже максимально підтримувала українське військо.
Працював в компанії більше 2 років, і буде просто не чесно не поділитись враженнями:
1. Різноманітні цікаві mobile проекти, на яких не занудьгуєш, домен на любий смак.
2. Можливість стрімного технічного розвитку на проектах за рахунок сильних технічних спеців на проекті.
3. Усі колеги з якими працював були максимально ввічливі, позитивні та скіллові.
4. Перформенс ревью кожні пів року без нагадувань, весь процес прозорий який базується на PDP.
5. Думка кожного враховується і дуже цінується.
6. Компанія інвестує в розвиток співробітників (компенсація за навчання, івенти і т.д)
Було драйвово! Вдячний за крутий досвід!
Volpis — компанія де я завжди почута, маю постійне відчуття підтримки і розуміння, все сприяє моєму професійному розвитку. При появі нового проекту не ставлять перед фактом, а поцікавляться чи буде він цікавий для мене, чи зможу я тут отримати новий досвід. Такий індивідуальний підхід до працівників дає ідеальне поєднання людей в команді, проектів і клієнтів.
Volpis — це дуже крута компанія для швидкого кар’єрного зростання. Працюючи там, я не отримав жодної зупинки від керівництва, до того ж Volpis дуже зацікавлений у розвитку своїх людей. Мене вразила робота з клієнтами, все дуже добре організовано, на всіх проектах передбачені «подушки безпеки» для розробників.
Будьте обережні, від цієї компанії пишуть хамовиті рекрутери
Працюю UI/UX дизайнером в компанії вже більше трьох років. За цей час компанія дуже виросла, мене завжди оточували хороші люди, атмосфера в команді дружня та позитивна. Думка кожного цінується та в разі необхідності шукаються взаємні шляхи вирішення необхідних питань.
Офісне життя не дає скучати, так як складається не лише з робочих буднів, але і з різних активностей: щотижневий перегляд фільму з командою, тімбілдінги, піца-паті, поїздки разом в гори та щорічні корпоративи. Дякую нашій HR-менеджеру Олі, яка все робить для комфортної робочої обстановки та всій команді, що не дають скучати в офісі. Вважаю, що компанія дає хороший старт для професійного розвитку, різноманітні проекти не дають стояти на місці.