Працюю бізнес аналітикинею в компанії 1.5 роки, час пролетів дуже непомітно. Надзвичайно тіушсь, що потрапила саме у Volpis.
— Компанія зараз досить невелика і доводиться спілкуватись майже з усіма на різних етапах своєї роботи. Кожного разу дивуюсь від того, що зі всіма надзвичайно комфортно, ніби особливий селективний підхід використали :)
— У нас стався максимально крутий метч по цінностях та підходах до роботи, тому це основний мотиватор бути та розвиватись разом з компанією. Особливо ціную те, що не лише нас обирають клієнти, а й ми їх, тому не доводиться працювати над емоційно травматичними проектами.
— Також для мене важлива складова — це соціальна відповідальність компанії. Я прийшла у Volpis з початком повномасштабного вторгнення і за весь цей період вже й не перерахую, скільки маленьких, великих, публічних і не дуже ініціатив імплементували від імені компанії.
— І, мабуть, найважливіше: менеджмент компанії. За роки роботи до Volpis доводилось працювати з приємними керівниками, які абсолютно хаотичні й безвідповідальні, або ж з такими, що мають абсолютно протилежний набір характеристик. Так сталось, що у Volpis ідеальний баланс приємності, вимогливості та відповідальності за свою роботу та компанію.

Так що highly recommended, будемо раді бачити у своїй команді відповідальних, працьовитих знавців своєї справи :)

Підтримали: Vita Pylyp

Вже ось буде 2 роки як я працюю в Волпіс як iOS Developer і можу сказати наступне:
— компанія розглядає в Вас людину/особистість/професіонала
— комунікація в компанії добре налажена, легко знайти зв’язок по необхідності, панує професійна та дружня етика
— проекти різноманітні, з різними цілями та задачами, але більш захоплює те, що компанія старається слідувати останнім технологіям и використовувати сучасні інструменти, також дослухаються до розробників, коли мова йде про щось дійсно нове та круте
— окрім повсякденних тасок, компанія розробляє PDP на запланований термін, також виділяє час в робочі години для вашого персонального розвитку, і на прикінці визначеного терміну без нагадувань проводить підсумковий міт, на основі якого визначаються ваші успіхи та можлива переоцінка
— компанія покриває витрати на ваше здоров’я, спорт, навчання та купа приємних подарунків на свята
— помітно, що компанія має стимул для покращення та автоматизації процесів
— немає ніяких трекерів, тотального контролю, все побудовано на відповідальності та відданості роботі, і при цьому всі процеси працюють як треба
— насправді за 2 роки не виникало ніяких проблем та неприємних відчуттів
— Відчувається, що для компанії співробітник є одним з найважливіших пріоритетів, це особливо відчутно було під час війни(компенсації, релокейти, психологічна підтримка та інше)

Так тримати Volpis!

Підтримали: Vita Pylyp

Близько року назад я прийшла в компанію, як Junior Strong UI/UX Designer. Можу сказати впевнено, що Volpis просто найкраща компанія, в якій я працювала so far. Тут дружній колектив, безліч цікавих проектів, постійний розвиток та круті івенти.
За час війни компанія показала себе ще з кращої, адже максимально підтримувала українське військо.

Підтримали: Vita Pylyp

Працював в компанії більше 2 років, і буде просто не чесно не поділитись враженнями:
1. Різноманітні цікаві mobile проекти, на яких не занудьгуєш, домен на любий смак.
2. Можливість стрімного технічного розвитку на проектах за рахунок сильних технічних спеців на проекті.
3. Усі колеги з якими працював були максимально ввічливі, позитивні та скіллові.
4. Перформенс ревью кожні пів року без нагадувань, весь процес прозорий який базується на PDP.
5. Думка кожного враховується і дуже цінується.
6. Компанія інвестує в розвиток співробітників (компенсація за навчання, івенти і т.д)

Було драйвово! Вдячний за крутий досвід!

Volpis — компанія де я завжди почута, маю постійне відчуття підтримки і розуміння, все сприяє моєму професійному розвитку.
При появі нового проекту не ставлять перед фактом, а поцікавляться чи буде він цікавий для мене, чи зможу я тут отримати новий досвід. Такий індивідуальний підхід до працівників дає ідеальне поєднання людей в команді, проектів і клієнтів.

Підтримали: Vita PylypDmytro Pulym

Volpis — це дуже крута компанія для швидкого кар’єрного зростання. Працюючи там, я не отримав жодної зупинки від керівництва, до того ж Volpis дуже зацікавлений у розвитку своїх людей. Мене вразила робота з клієнтами, все дуже добре організовано, на всіх проектах передбачені «подушки безпеки» для розробників.

Підтримали: Vita PylypDmytro PulymOlha Chmelyk

Будьте обережні, від цієї компанії пишуть хамовиті рекрутери

Підтримали: Mariana Stadnyk

Доброго дня, Романе!

Нам дуже прикро за непорозуміння, яке трапилось між Вами та відділом рекрутингу. Зі свого боку просимо вибачення та беремо до уваги Ваше зауваження задля уникнення подібних ситуацій в майбутньому.
Спасибі за відгук, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими.

З повагою,
Volpis

Працюю UI/UX дизайнером в компанії вже більше трьох років. За цей час компанія дуже виросла, мене завжди оточували хороші люди, атмосфера в команді дружня та позитивна. Думка кожного цінується та в разі необхідності шукаються взаємні шляхи вирішення необхідних питань.
Офісне життя не дає скучати, так як складається не лише з робочих буднів, але і з різних активностей: щотижневий перегляд фільму з командою, тімбілдінги, піца-паті, поїздки разом в гори та щорічні корпоративи. Дякую нашій HR-менеджеру Олі, яка все робить для комфортної робочої обстановки та всій команді, що не дають скучати в офісі. Вважаю, що компанія дає хороший старт для професійного розвитку, різноманітні проекти не дають стояти на місці.