27 лютого 2025 16:00

Andrey Fatiuk, Front-end Developer в Riche Media Systems

Работа с этой компанией — чистый негатив. Проджект Pavel Dunayev — человек с поверхностным мышлением и нарциссическим отношением. Без проверки и нормального диалога делает выводы, например, перекинувшись парой слов, заявляет: «Ты даже английский не смог выучить.» Такое ощущение, что ему просто нравится вешать ярлыки на людей.

При этом сам не демонстрирует ни профессионализма, ни компетентности — простейшие вещи не знает, но требует от других. А когда не может аргументированно ответить — переходит на личные оскорбления. Забавно, что человек, не справившийся даже со своим лишним весом и внешним видом, считает себя вправе судить других.

Не советую связываться, если цените уважение и адекватность.

Підтримали:  Bohdan Dovhaliuk

Вітаю Андрій!

Дякуємо вам за зворотний зв’язок. Мені шкода, що у вас склалося негативне враження про процес технічної співбесіди, і я вибачаюсь, що ситуація склалася таким чином.
Хочемо уточнити, що ви не працювали в нашій компанії, а лише проходили перше технічне інтерв’ю.

Співбесіда — це двосторонній процес, і ми вдячні, що ви звернули увагу на недоліки у відборі. Ми вважаємо, що особисті образи, зокрема в процесі професійного спілкування, неприпустимі з обох боків — як з боку компанії, так і з боку кандидатів.

Під час нашої попередньої розмови я пообіцяла розібратися в ситуації, так як при особистій розмові я затвердила що це єдиний конфліктний випадок. І хочу підтвердити, що це вже було зроблено. Ми врахували отриманий зворотний зв’язок і працюємо над поліпшенням наших процесів.

Ще раз вибачаємося за виникле непорозуміння та бажаємо вам успіхів у професійному розвитку. 🙏

З повагою,
Анна Толок