Працював у Vodworks 1.5 роки. Компанія міжнародна, відкрили офіс в Україні (у Львові) в січні 2020 р. Команія розвивається — постійно є нові відкриті вакансії, недавно взяли HR-менеджера, яка з першого ж дня взялась серйозно за роботу — почала брати фідбек у співробітників, обговорювати, що можна покращити і т.д. Керівництво прислухується до всіх і якщо когось щось не влаштовує — старається якось вирішити проблему (правда іноді на то може піти декілька місяців+). Бюрократії немає (або майже немає). Прикольний офіс: знаходиться в коворкінгу, до якого є цілодобовий доступ (є чай\кава, печиво, фрукти, тераса, зони відпочинку, настільний теніс, PS4, душ, турнік і т.п.). Досить дружня команда. Є страхування здоров’я. До карантину щомісяця були невеличкі тімбілдінги. Кошти виплачувались стабільно без затримок на початку наступного місяця (а в деяких випадках навіть в кінці поточного). Єдине, що раджу — все, що зв’язано з фінансами обговорювати наперед.
Проекти частіше аутстаф, але є і аутсорс. Є один ПМ, який знаходиться в іншій країні, з яким було не дуже комфортно працювати — він постійно питав чи є якісь проблеми і відповідаєш, що є — він просто посміхався і казав щось типу: «Ну якщо немає проблем і питань, то завершуємо мітинг». Можливо то якось зв’язано з різними культурами, але було не дуже приємно.
Мій останній робочий день був майже в середині місяця, то оплата за ті дні була оплачена на початку наступного місця у повній сумі.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.
1 відгук