Працював у Viyar_Tech два місяці, нажаль не вийшло закрити випробувальний термін.
Але за цей час багато чого дізнався та зрозумів.

Компанія дуже стрімко розвивається, має дуже амбітні плани та чітко визначенні терміни.
У компанії все робиться для організації зручного та комфортного робочого процесу:
— Сучасний офіс,
— Кава та інші смаколики,
— Стабільність у фінансовому плані,
— Пошук можливостей бронювання співробітників.

Більша частину колективу націлені на результат та готові допомогти з вирішення будь якої проблеми.

Хочу подякувати Viyar Tech за цікавий досвід та побажати успіху у майбутньому!

Підтримали: Nikita RykovAlexander Shvets

Андрій, вдячні тобі за час та зусилля які приклав до нашої спільної мети.

Віримо, що твої навички та досвід дозволять знайти цікавий та амбітний проєкт в якому проявиш усі свої навички та розкриєш свій потенціал.

Перейти до дискусії

Нещодавно проходив співбесіду на посаду Бізнес-аналітика і хоча мене не взяли на проект, все рівно хочу залишити відгук як про колектив так і про компанію вцілому.
1. Колектив мені дуже сподобався — одразу видно що хлопці живуть проектом, працюють над ним, немов виховують дитину і це є добре, адже в такій команді дійсно хочеться працювати, це дуже круто і не часто можна зустріти;
2. Рекрутинг також на рівні — всі етапи тримали зв’язок, і навіть відмову на посаду також повідомили в оговорені терміни, що само по собі вже дуже круто і приємно, адже не зважаючи на те що мене не взяли на роботу у мене все рівно склалось позитивне враження як від компанії так і від її фахівців що знову ж таки приємно і не кожна компанія може таким похвалитись, насправді;
Резюмуючи скажу — компанія і її фахівці дійсно приємні, справляють гарні враження і хоча я не отримав офер, але все одно можу рекомендувати її для інших, адже перші враження вони як правило вірні а мої враження позитивні

Підтримали: Anna Yanok

Микола, дуже вам дякую, за щирий відгук і раді, що справили з командою гарне враження під час співбесіди. Можливо ми ще пересічемось пізніше в контексті інших можливостей Viyar Tech.

Перейти до дискусії

Благодарен Viyar за стабильность, возможности роста и дружескую атмосферу, которая делает рабочие будни приятными и продуктивными)

Підтримали: Anna Yanok

Робота в IT відділі компанії Віяр — це надзвичайно позитивний досвід. Вона включає роботу в команді професіоналів, які сприяють професійному розвитку та інноваціям. Керівництво відділу підтримує співробітників, а корпоративна культура спрямована на зростання та взаємоповагу. Компанія забезпечує гарний баланс між роботою та особистим життям, створюючи комфортні умови для роботи. Загалом, це чудове місце для кар’єрного розвитку в IT сфері.

Підтримали: Anna Yanok

Работаю здесь почти 4 года и впечатления только положительные. Команда профессионалов, постоянное развитие и поддержка инициатив — основные плюсы. Увлекательные проекты, гибкий график и открытая атмосфера делают эту компанию идеальным местом для карьеры в IT.