Viseven Group

Житомир, Познань (Польща), Таллінн (Естонія), Бриджвотер (США)

28 серпня 2023 19:20

Marta Savych, HR Manager в Brights

Залишала відгук на вакансію L&D Specialist кілька місяців тому. Варто почати з того, що для цієї вакансії передбачався тест англійської та тестове завдання ДО першого контакту з рекрутером, усі листи були надіслані з пошти noreply, що унеможливило навіть уточнення деталей посади.

Тестове завдання передбачало створення годинного тренінгу та презентації, близько 6-8 годин роботи. Як виявилось на останньому етапі співбесід, це був актуальний проект, над яким працював відділ, тобто мої напрацювання легко могли бути використані компанією в подальшому.

Інтервʼю на софт-скіли та технічна співбесіда пройшли вдало, а після них — 10 днів мовчання і фідбек від керівника команди про те, що я з самого початку не підходила на посаду, так як не дотягую до рівня мідл. Якщо мій досвід не був релевантним з самого початку, для чого компанії було витрачати час на 4 попередні етапи?

Підтримали:  Olena Hanicheva

Марта, добрий день.
Дякую, що звернули нашу увагу на цю ситуацію. Ми зробимо все можливе для оптимізації та покращення досвіду комунікації кандидатів з нашою командою у майбутньому.