Virtuace Inc

Київ, Бельсько-Бяла (Польща), Софія (Болгарія), Тбілісі (Грузія)

18 травня 2023 11:36

Vitaliy Xenzhuk, DBA в JetFile

Из личного опыта. Прошел техническое собеседование на позицию SQL Developer/SSIS Developer в этой компании. По словам HR данные отправлены клиенту для утверждения и последующего интерьвю на стороне заказчика. По словам того же HR это занимает несколько дней. Через неделю решил поинтересоваться как там процесс продвигается или обстоятельства изменились и это не актуально. Но HR просто перестала отвечать на мои сообщения. В итоге потерял время. Странное отношение к кандидатам мягко скажем.

Віталій, доброго дня!
В п’ятницю 12 травня вам було повідомлено, що резюме у клієнта і ми чекаємо відповіді по результатам. На жаль, це може займати певний час, тому що замовники постійно мають багато задач і в нас не завжди є можливість впливати на швидкість прийняття рішення замовником. В середу, 17 травня ви написали повідомлення і через 2 години видалили весь чат, лишивши нас можливості надати вам зворотній зв’язок. Ми ні в якому разі не хотіли вас якось образити, але ще раз наголошу, що ми не завжди, а інколи взагалі ніяк не можемо вплинути на швидкість відповіді клієнта. Дякуємо вам за зворотній зв’язок!

Підтримали: Алексей Залесский