27 лютого 2024 16:11
Доброго дня!
Я працюю в Vira Games вже майже два роки і хотіла б сказати, що дуже задоволена своїм місцем роботи. Звичайно, в першу чергу хочу відзначити різноманітні активності, лекції та воркшопи для підняття кваліфікації і особистого розвитку. Це дозволяє нам постійно розвиватися та вдосконалювати свої навички. Я дуже ціную ці ініціативи.
Зручний графік роботи — це окремий плюс! Не на кожному робочому місці мені вдавалося так ідеально зберігати баланс між роботою та особистим життям. Я вважаю, що це дуже важливо для працівників, особливо в довготривалій перспективі. Черговий плюс — це оплата праці без затримок та складнощів :) Компанія підвищує зп згідно з поступовим зростом кваліфікації, що стимулює нас до професійного розвитку та старанності в роботі.
Колектив в компанії стабільний, всі свої, ми вже давно разом працюємо. Це допомагає обмінюватись досвідом і свідчить про те, що умови роботи дійсно для всіх комфортні. Наші хлопці і дівчата дуже милі, створюють приємну атмосферу для роботи. За це я всім дуже вдячна. До речі, хотіла б відзначити відданість роботі в колективі. Всі працюють заради найкращого результату, розвиваються, стараються, і це відчутно. Приємно працювати серед професіоналів!)
Ну і звичайно, окремо відзначу наших HR. Відштовхуючись від власного досвіду, хочу запевнити, що в компанії працюють не байдужі до проблем працівників люди. Я впевнена, що буду почута, якщо мені знадобиться допомога. Напевно, найголовніший плюс нашої компанії — її політика щодо людей. Життя людей важливе, і в нашій компанії про це пам’ятають :)