Vira Games

23 березня 2023 12:16

Віталій Босий, Middle Unity Developer

Чесно — два витрачені дні життя. Замість того щоб робити тестове для цієї компанії — краще б спілкувався вже з іншими роботодавцями. Після виконання тестового нормального фідбеку від hr так і не отримав окрім «на жаль тестове завдання не підійшло. Ми будемо раді бачити твої відгуки на інші наші вакансії». Чому не підійшло? Де не підійшло? Що не підійшло? — ігнор, навіть не читають повідомлення. Як ви вважаєте чи маю я бажання та змогу подавати відгуки після нульового фідбеку? Коротше кажучи, нікому не раджу витрачати час на цю компанію і шукати щось краще.

Доброго дня!
Хочу вибачитися за те, що ви не отримали детального фідбеку після проходження тестового завдання. Розумію, що це може бути дуже розчаровуюче, але дозвольте прояснити ситуацію.

Щодо деталей: Я відправила вам тестове завдання 16 березня (четвер), а 19 березня (неділя) ви надіслали мені результати. 20 березня (понеділок) я відправила ліду на перевірку та повідомила вас, що відповідь буде надана протягом тижня.
22 березня (середа) я надіслала вам відмову, що на жаль ми не готові запропонувати вам перейти до наступного етапу. Того ж дня я не змогла відповісти вам більш детально, тому що в цей день я не працювала з особистих причин.
На наступний день я ще не встигла опрацювати всі повідомлення, але коли я дійшла до чату з вами, виявилось, що ви не задоволені відповіддю.

Хочу пояснити, що ми розглядаємо кожну заявку з уважністю та стараємося надати якнайбільш детальний фідбек і надати його швидко. Весь процес від першого повідомлення, відправлення тестового завдання, перевірка тестового завдання і видача фінального фідбеку зайняв 5 робочих днів, що насправді є дуже швидким зі сторони компанії. Однак, через обсяг роботи, ми не завжди можемо надати повний фідбек для кожної заявки.
Проте дякую за ваш фідбек та ми будемо працювати над удосконаленням процесу надання зворотного зв’язку.

«на жаль тестове завдання не підійшло. Ми будемо раді бачити твої відгуки на інші наші вакансії» це не фідбек. І я дуже сумніваюсь, що мені хтось надав би розгорнуту відповідь, якби я не писав сюди цей відгук. Кандидати — такі самі люди, як ви і так само витрачають свій час та енергію на те, щоб постаратись максимально добре пройти всі етапи, починаючи від підготовки CV і закінчуючи технічною співбесідою. Погодьтеся, що отримати таку відповідь і просто кинути в ігнор дуже розчаровуюче. Чому б не відноситись з повагою до кандидата і його витраченого часу, який поставив в пріоритет пройти відбір у вашу компанію. Чому б не вказати одразу на всі помилки, щоб він підготувався і через якийсь час з новими знаннями міг написати вам ще раз?

Стосовно фідбеку. Абсолютно приймаю і визнаю свої помилки і неуважність пркатично щодо всіх вказаних вами пунктів тестового завдання. Але як розуміти пункт: «Гра мала бути подібною до референсу, але у тебе цього не було». Тобто на вашу думку я маю без матеріалів до тз сам моделювати в Blender-і мобів, створювати анімацію, чи шукати/купувати сторонні асети які будуть максимально схожі до референсу? Виникає питання: це позиція Unity Developer, чи Unity Developer/3D Artist/3D Animator/Game designer? Ви перевіряли мої навички з Unity/C#, чи щось інше? Якщо для вас важливий візуальний аспект — надавайте, будь-ласка, матеріали до тестового завдання, щоб я, як кандидат не витрачав свій час на те, чим все-одно на реальних проектах займаються відповідальні за це люди.