31 травня 2021 9:40
Якось 4 роки тому я був присутній на одному дизайнерському івенті де виступали Оля Шевченко та Женя Кудрявченко. В той день я вперше познайомився з Vintage. І десь в глибині душі відклалося, що я хочу там працювати. За 2 роки так і сталося.
Кайфово що тут всі спілкуються на рівних. До цього, де б я не працював, завжди були касти. Дядько начальник спокійно влазив в твій процес і просив додать якусь х..ню в макет бо йому так хочеться. Я таке манав:) Тут в нас кожного цінують і прислухаються, ти спеціаліст тому і вирішуй як правильно, і якщо є критика, то це повний конструктив. В нас тут ніхто ні на кого не підвищує тон.
Тут важко дострибнути до стелі, бо планка розвитку десь дуже високо, бо тут можна розвиватися не тільки вверх, але й в ширину. Коллеги завжди підтримають, а твоя робота не залишиться непоміченою.
Зараз вже працюю тут майже 2 роки. Обертаючись назад, бачу як багато всього встиг навчитися. За цей час встиг попрацювати над багатьма проектами. В цій сфері роботи можуть виникнути різні складнощі і дуже великі складнощі, але команда топ, ми завжди вирулюємо і потім нарощуємо оберти. Ковід нас навіть зміцнив. І головне що ти теж відчуваєш свій вклад.
Ходять чутки що щоб попасти до нас в Вінтаж, то це все через постіль, але це неправда. Або може просто мені так не пощастило.
Короч мені тут кайфово)