vilmate

Київ, Харків, Варшава (Польща)

18 грудня 2023 15:58

Stanislav Khalimonov, Software Engineer в Intego Group

Працював у компанії більше 2 років, залишилися тільки позитивні емоції, ніяких проблем ніколи не виникало. Окремо би підкреслив відсутність бюрократії, тобто якщо вам не подобається писати по 100 листів і чекати тижнями для вирішення питання з відпусткою і таке інше, то тут з цим взашалі проблем не має. Завжди можна все запитати напряму і швидко отримати відповідь. Щодо робочого процесу то тут повністю орієнтуєшся на сам проект і замовника, з боку самої компанії якихось додаткових «must have» обов’язків немає із серії бути на робочому місці в 8 ранку і тп. Також приємно вразило відношення до співробітників після початку війни. Надавали допомогу усім кому потрібно, ніхто нікого не гнав у шию щоб як найшвидше повернутися до роботи, усі мали можливість спочатку вирішити проблеми з переїздами і житлом а потім спокійно повернутися до роботи. Пропонували допомогу також під час відключень світла з наданням зарядних станцій.

Отже висновки тільки позитивні, якби не деякі життєві обставини то працював би там і далі. Усім рекомендую!